Chrome 32/64 bit denedik olmadı. Opera 32/64 bit denedik yine olmadı. Edge hiç çalışmadı. Yandex? O da yok. Windows 7 için tüm tarayıcılar desteğini kesti mi? Firefox denedik iniyor ama bu Fatih'in site engellemesi yüzünden hiçbir site açılmıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Şunu dener misin? Zaten destek kesildi 7 için.Chrome 32/64 bit denedik olmadı. Opera 32/64 bit denedik yine olmadı. Edge hiç çalışmadı. Yandex? O da yok. Windows 7 için tüm tarayıcılar desteğini kesti mi? Firefox denedik iniyor ama bu Fatih'in site engellemesi yüzünden hiçbir site açılmıyor.
GitHub - win32ss/supermium: Chromium fork for Windows XP/2003 and up
Chromium fork for Windows XP/2003 and up. Contribute to win32ss/supermium development by creating an account on GitHub.
Evet, hepsi desteği kesti. Eski sürümleri indirip DNS ayarı çekerek kullanabilirsiniz muhtemelen.
Hocam Windows 8.1 kursak çalışır mı?
8.1 desteği'de kesildi diye biliyorum fakat hepsinden kesildi mi emin değilim. Windows 10 ve Windows 11 dışında destek verilen işletim sistemi yok.
Windows 10 öncesi desteği kestiler diye hatırlıyorum. Linux yüklemek daha mantıklı.
Dostum vpn indiremezmisiniz?Chrome 32/64 bit denedik olmadı. Opera 32/64 bit denedik yine olmadı. Edge hiç çalışmadı. Yandex? O da yok. Windows 7 için tüm tarayıcılar desteğini kesti mi? Firefox denedik iniyor ama bu Fatih'in site engellemesi yüzünden hiçbir site açılmıyor.
- Makaleler
- 62
Yukarıda @AMG GOAT'ın attığı Supermium'u deneyin. Bir de şunu öneririm. Windows 2000'de bile çalışıyordu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı