omr.cngz38

Uzman
2 yıldır kullandığım PC'de hiçbir sorun yoktu. MSI X570 Gaming Edge Wi-Fi anakart, 5900X işlemci, RTX 3080 SuprimX ekran kartı, 1200W Gold güç kaynağı, 2TB M.2 SSD ve 2K monitör kullanıyorum. Windows açılınca parola ekranında 2 saniyeliğine donuyor ve PC kasıyor. BIOS güncel, ekran kartı sürücüsü güncel, Windows güncellemeleri yapılmış, AMD chipset sürücüsü en son sürümde. Format attım, temiz ön yükleme yaptım, başlangıç programlarını kapattım ve diğer tüm önerilen adımları denedim. NVIDIA sürücülerini önceki sürümlere de geri döndürdüm, ancak sorun devam ediyor. RAM testi de yaptım. Yeni bir güç kaynağı ve yeni bir M.2 SSD bile aldım ama sorunun kaynağını bir türlü bulamadım. Artık çıldırmak üzereyim.

Windows 11 kullanıyor iseniz bu sorunu bende yaşıyorum. Çok takıntılı iseniz Windows 10 veya 11 LTSC 2024 kullanabilirsin.

Orijinal Windows 10 kullanıyorum hocam.

Windows 11 kullanıyor iseniz bu sorunu bende yaşıyorum. Çok takıntılı iseniz Windows 10 veya 11 LTSC 2024 kullanabilirsin.

Gayet normal benim yeni laptopumda da oluyor dert etme.

Ekran kartı sürücüsünü DDU kaldirinca takılma kasma gidiyor. Kurunca yeniden başlıyor. Eski sürümleri kurdum yine aynı.