Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muhammet58

Uzman
Bilgisayarı normal şekilde açtım, yaklaşık 1 dakika sonra ekran 2 kez siyah oldu ve geri geldi. Ancak bu sırada sağ alttaki 'Windows'u etkinleştir' yazısı ve imleç kaybolmadı, yani ekran tamamen kapanmadı. Tüm görev çubuğu ve uygulamalar küçülüp yeniden yüklenir gibi açıldı. Yeni sekme açılır gibi tüm ekran bir anda geldi. USB takıp çıkardığımda gelen sesler de aynı şekilde ekran gidip gelirken sırasıyla duyuldu. Fan da bu sırada oldukça hızlı çalıştı.

Virüs ihtimalinden şüphelendim ancak Malwarebytes herhangi bir şey bulamadı. Farklı bir neden olabilir mi?

Ekran görüntüsü 2025-06-06 132057.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer otomatik güncelleme açıksa günceller, ekran kartının devreden çıkıp girmesi esnasında da USB sesi gelir.

Sürücü sürüm ve tarihini kontrol edin.

Eğer otomatik güncelleme açıksa günceller, ekran kartının devreden çıkıp girmesi esnasında da USB sesi gelir.

Sürücü sürüm ve tarihini kontrol edin.
Dün güncellenmemiş fakat birkaç tane aygıt yapılandırıldı. Oeminf vs. yazarken altında başlatılamadı yazmış o galiba. Teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.

Son düzenleyen: Moderatör: