Nelson Van Alden 3

Başarılı
PC'deki her şeyi silip yeniden başlamak istiyorum ama Windows 11 ayarlarımında aynı kalmasını istiyorum bu mümkün mü? Microsoft hesabımı giricne aynı ayarlar mı gelir? Herhangi bir çözümü var mı?

Cihaz yedeklemesi yaparsanız ayarlarınız temiz kurulumdan sonra geri gelir. Ama ben şahsen ayarları bir yere not alıp her şeyi yeniden yapıyorum. Yedekleme ve geri yüklemesi çok uğraştırıcı.

Windows Yedekleme ile kağıt üzerinde mümkün ancak sistem sağlıklı çalışmıyor. Ayarların geri gelmediği durumlara şahit oldum.

Ama ben şahsen ayarları bir yere not alıp her şeyi yeniden yapıyorum.
En sağlıklı yöntemin bu olduğunu düşünüyorum. Ben de değiştirdiğim ayarların ekran görüntüsünü alarak yedekledim. Temiz kurulum sonrasında, direkt olarak ekran görüntülerini birebir uyguluyorum.

Windows Yedekleme ile kağıt üzerinde mümkün ancak sistem sağlıklı çalışmıyor. Ayarların geri gelmediği durumlara şahit oldum.

En sağlıklı yöntemin bu olduğunu düşünüyorum. Ben de değiştirdiğim ayarların ekran görüntüsünü alarak yedekledim. Temiz kurulum sonrasında, direkt olarak ekran görüntülerini birebir uyguluyorum.
Ayarların geri gelmemesini kenara koyalım, ben virüslü programların yedeklenip geri yüklenmeye çalışıldığını gördüm. Sonra düzelttiler sanırım ama güvenemiyorum.

Şu şekilde yapabilirsiniz: bir AI'ı sistem dosyalarınızı taramasına ve ayarlarınızı kontrol etmesini ve not etmesini söyleyin. Sonrasında o notu bir Google Drive'a kaydedin. Ardından bu ayarları AI'a bir prompt olarak yazmasını söyleyin ve AI'a aynı promptu gönderin. Bu şekilde az bir şekilde uğraşmış olursunuz.