Chrome'dan şarkı dinlerken oyun oynayayım dedim, oyunu açmaya çalıştığım anda Chrome dondu, arayüzler saydamlaştı, gitti geldi ve en sonunda komple sistem dondu. Kapatıp açtığımda sürekli kurtarma menüsüne geliyordu. Acaba dedim ki SSD mi bozuldu? Diskpart'tan harflere baktığımda ne göreyim; bütün harfler silinmiş, 10-15 civarı anlamsız volume oluşmuş. Harfleri atayarak kolayca düzelttim ama yine de işe yaramadı. Boot dosyalarından şüphelendim, BCD ile düzelttim ve sorunum çözüldü. Durduk yere bir işletim sisteminin nasıl oluyor da boot dosyaları bozulabiliyor ki? Geçenlerde telefona Windows yüklemek için depolama gibi gösterdiğimde ve USB 3 kablosu ile bağladığımda görmüyordu, BIOS'ta bile gözüküyordu ama üstün zekalı Windows görmüyordu. USB 2 kablom olmadığı için MacBook'tan işime devam etmiştim. Windows 10'da olan saçma sapan sorunlar yüzünden 3-4 yıldır 11 kullanıyorum, buradaki sorunlar daha da saçma. Anlatmak istediğim milyon sorun var ama o kadar sorunla karşılaşıyorum ki eskilerini unutuyorum...