Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Uyuyan Sincap

Üstün
Arkadaşlar olayin aslı astarı nedir? Bende CrowdStrike antivirus yok Sadece Windows 10 Enterprise kullanıcıları için mi bu sorun mevcut. Ayrıca ben 30 gün Windows Update'yi engelledim şu an sağlıklı bir şekilde İnternete bağlayabilir miyim? İndirmeyi duraklattım, internet adaptörünü de çıkarttım.

Çözüm
CrowdStrike kurumsal bir güvenlik yazılımı ve yaptıkları bir güncelleme Windows ile çakıştığı için mavi ekrana sebep oldu. Sorunu çözmek için dosyayı silmek gerekiyor. Rehberimiz yayında:

Sorun için bir yama yayınlamış olmaları gerekiyor. Herkese erişmediyse bir bilgim yok tabii.

Konu burada:

Ayrıca tüm gece sadece genel geçer şeyleri paylaşa paylaşa konu hakkında bir dizin oluşturduğu için bu abimizin hesabına da bakabilirsin olay hakkında > x.com

Aslında bozuk dosya sebebiyle tam bir güncelleme olmadığını ve bu arkadaşın engellediğini söylüyorlar özünde. Recep abinin videoda olan çözüme ek olarak yazılmış.

There is a faulty channel file, so not quite an update. There is a workaround...
  1. 1. Boot Windows into Safe Mode or WRE.
  2. 2. Go to C:\Windows\System32\drivers\CrowdStrike
  3. 3. Locate and delete file matching "C-00000291*.sys"
  4. 4. Boot normally.

Bunlar işe yaramazsa Registry yapılandırma ayarları üzerinden direkt devre dışı bırakma şansı da var kurumların: