Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Uyuyan Sincap

Üstün
Arkadaşlar olayin aslı astarı nedir? Bende CrowdStrike antivirus yok Sadece Windows 10 Enterprise kullanıcıları için mi bu sorun mevcut. Ayrıca ben 30 gün Windows Update'yi engelledim şu an sağlıklı bir şekilde İnternete bağlayabilir miyim? İndirmeyi duraklattım, internet adaptörünü de çıkarttım.

Çözüm
CrowdStrike kurumsal bir güvenlik yazılımı ve yaptıkları bir güncelleme Windows ile çakıştığı için mavi ekrana sebep oldu. Sorunu çözmek için dosyayı silmek gerekiyor. Rehberimiz yayında:

CrowdStrike kurumsal bir güvenlik yazılımı ve yaptıkları bir güncelleme Windows ile çakıştığı için mavi ekrana sebep oldu. Sorunu çözmek için dosyayı silmek gerekiyor. Rehberimiz yayında:

Çözüm

Hocam ben Windows 10 Pro 22H2 kullanıyorum. Ayrıca Windows Update'yi duraklattim. PC'yi İnternete bağlayabilir miyim?