Windows bootmgr encountered a security validation or internal error hatası

Emirhan 34

Üyecik

İlk defa format atmıyorum ama ilk defa bu hata geldi. Diskleri sildim format başladı %100 olduktan sonra bu hata çıktı. Secure Boot kapatıyorum ama tekrar bu ekran geliyor.

...due to Microsoft arbitrary restrictions regarding GPLv3 the only drivers that can currently be used with UEFI:NTFS in a Secure Boot environment are the GPLv2 licensed ntfs-3g ones. Especially, the NTFS and exFAT drivers from EfiFs, which are derived from GRUB 2.0, and therefore GPLv3, can not be submitted to Microsoft for signing.

Secure Boot’u kapatın. Eğer sorun yine çözülmezse BIOS’tan Secure Boot anahtarlarını silin. Bu işlem BIOS’a göre değişir, bunu araştırmanız lazım. Ayrıca Rufus ile NTFS yerine FAT32 olarak hazırlamayı da deneyin.

Hocam ben BIOS'ta takılı kaldım Windows'ta açılmıyor format ekraninda 100'de 100 olduktan sonra bu ekran geldi.

Güvenlik anahtarını sildim olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla otomatik FAT32 ile sıkıştırıyordu o o yüzden önermiştik.
Hocam, media tool ile yükledim, bu sefer de format atma ekranı gelmiyor, direkt BIOS'a atıyor otomatik.

Bildiğim kadarıyla otomatik FAT32 ile sıkıştırıyordu o o yüzden önermiştik.
Peki neden secure boot'u disable yapıp F10 basınca tekrar açık halde geliyor?

Eki Görüntüle 252825

İlk defa format atmıyorum ama ilk defa bu hata geldi. Diskleri sildim format başladı %100 olduktan sonra bu hata çıktı. Secure Boot kapatıyorum ama tekrar bu ekran geliyor.
Herkese destek olmaya çalıştıkları için teşekkür ederim ama ya da Hindistanlı birinin 1.30 dakikalık videosu işimi çözdü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Emirhan merhaba, seninle birebir aynı sorunu Game Garaj laptopumda yaşıyorum. Ne yaptıysam olmadı. Lütfen çözüme nasıl ulaştığını anlatır mısın? Final sınavlarım yaklaştı ve çaresizce çözüm arıyorum. Yardımını bekliyorum.

Hocam hangi anakartı kullanıyorsunuz? Az önce aynı sorunu ben de yaşadım. Secure Boot'u kapatınca düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…