Emirhan 34
Üyecik
İlk defa format atmıyorum ama ilk defa bu hata geldi. Diskleri sildim format başladı %100 olduktan sonra bu hata çıktı. Secure Boot kapatıyorum ama tekrar bu ekran geliyor.
Mesaj taşındığı için (önceki mesaj) burayı siliyorum.
1. Fast Boot'u kapatın.
2. "Set Supervisor Password" veya "Set Administrator Password"dan rastgele bir sifre koyun 1234 gibi. F10 ile kaydedin yeniden başlatınca şifreyi girin bir daha Disabled yapın.
Due to Microsoft arbitrary restrictions regarding GPLv3 the only drivers that can currently be used with UEFI: NTFS'in a Secure Boot environment are the GPLv2 licensed NTFS-3G One S. Especially, the NTFS and exFAT drivers from EfiFs, which are derived from GRUB 2.0, and therefore GPLv3, can not be submitted to Microsoft for signing.
Secure Boot'u kapatın. Eğer sorun yine çözülmezse BIOS'tan Secure Boot anahtarlarını silin. Bu işlem BIOS'a göre değişir, bunu araştırmanız lazım. Ayrıca Rufus ile NTFS yerine FAT32 olarak hazırlamayı da deneyin.
FAT32 ile denediniz mi sorun yüksek ihtimalle NTFS sebepli olabilir.
FAT32 ile denediniz mi sorun yüksek ihtimalle NTFS sebepli olabilir.
Geçer sıkıştırma ile Rufus ile olmazsa ya Windows Media Creation tool ile ya da başka bir çözüm deneyeceğiz.
Media Creation Tool ile deneyeceğim.Geçer sıkıştırma ile Rufus ile olmazsa ya Windows Media Creation tool ile ya da başka bir çözüm deneyeceğiz.
Bildiğim kadarıyla otomatik FAT32 ile sıkıştırıyordu o o yüzden önermiştik.
Hocam, media tool ile yükledim, bu sefer de format atma ekranı gelmiyor, direkt BIOS'a atıyor otomatik.Bildiğim kadarıyla otomatik FAT32 ile sıkıştırıyordu o o yüzden önermiştik.
Peki neden secure boot'u disable yapıp F10 basınca tekrar açık halde geliyor?Bildiğim kadarıyla otomatik FAT32 ile sıkıştırıyordu o o yüzden önermiştik.
Herkese destek olmaya çalıştıkları için teşekkür ederim ama ya da Hindistanlı birinin 1.30 dakikalık videosu işimi çözdü.Eki Görüntüle 252825
İlk defa format atmıyorum ama ilk defa bu hata geldi. Diskleri sildim format başladı %100 olduktan sonra bu hata çıktı. Secure Boot kapatıyorum ama tekrar bu ekran geliyor.
Hocam, Media tool ile yükledim, bu sefer de format atma ekranı gelmiyor, direkt BIOS'a atıyor otomatik.
Peki neden Secure Boot'u disable yapıp F10 basınca tekrar açık halde geliyor?
Herkese destek olmaya çalıştıkları için teşekkür ederim ama ya da Hindistan'lı birinin 1.30 dakikalık videosu işimi çözdü.