Ne dediğini okursanız anlarsınız, size virüs demiyor. HackTool diyor. Modifiye edilmiş bir korsan yazılıma böyle bir uyarı vermesi gayet normal. Umursamayın. Kaspersky Free kullanın.
Malwarebytes offers real-time antivirus, advanced anti-malware and privacy protection for all your devices. Launched in 2004 as a free virus scan, we still offer a free basic version 20 years later. Learn more.
Güvenebileceği tek yer FitGirl değil. Önünde birçok kaynak var. DODI, ElAmigos, CPY, Gload, SteamRIP. Bunların hepsi güvenilirdir, virüs/zararlı yazılım falan içermemektedir.
@Deniz744, kullandığı site zararlı yazılım barındıran bir site değil. Ortada bir trojan yok?
Güvenebileceği tek yer FitGirl değil. Önünde birçok kaynak var. Dodı, elamigos, cpy, gload, steamrıp. Bunların hepsi güvenilirdir, virüs/zararlı yazılım falan içermemektedir.
Güvenebileceği tek yer FitGirl değil. Önünde birçok kaynak var. Dodı, elamigos, cpy, gload, steamrıp. Bunların hepsi güvenilirdir, virüs/zararlı yazılım falan içermemektedir.
@Deniz744, evet, gayet de eminim. Site r/Piracy, r/Torrents ve r/PiratedGames Megathread'inde bulunuyor. Bizzat kendim de kullandım hiçbir problem yaşamadım. Sen bir antivirüs yazılımı ile trojan uyarısı aldın diye bu onun gerçekten öyle olduğunu göstermiyor. Antivirüs yazılımları illegal yazılımlara bazen kafasına göre, bazen de yaptığı davranışlarından yanlış anlayarak pozitif sonuç verebilir.
@Deniz744, evet, gayet de eminim. Site r/piracy, r/torrents ve r/piratedgames Megathread'inde bulunuyor. Bizzat kendim de kullandım hiçbir problem yaşamadım. Sen bir antivirüs yazılımı ile trojan uyarısı aldın diye bu onun gerçekten öyle olduğunu göstermiyor. Antivirüs yazılımları illegal yazılımlara bazen kafasına göre, bazen de yaptığı davranışlarından yanlış anlayarak pozitif sonuç verebilir.
@Deniz744, evet, gayet de eminim. Site r/piracy, r/torrents ve r/piratedgames Megathread'inde bulunuyor. Bizzat kendim de kullandım hiçbir problem yaşamadım. Sen bir antivirüs yazılımı ile trojan uyarısı aldın diye bu onun gerçekten öyle olduğunu göstermiyor. Antivirüs yazılımları illegal yazılımlara bazen kafasına göre, bazen de yaptığı davranışlarından yanlış anlayarak pozitif sonuç verebilir.