Ne dediğini okursanız anlarsınız, size virüs demiyor. HackTool diyor. Modifiye edilmiş bir korsan yazılıma böyle bir uyarı vermesi gayet normal. Umursamayın. Kaspersky Free kullanın.

Kaspersky Free yerine BitDefender Free daha iyi olacaktır. Ayrıca virüs korumayı kapattığı anda trojan sızmış olabilir.

Hiçbir site güvenilir değil.
Ama Steam'den sonra güvenebileceğin tek yer FitGirl.
Güvenebileceği tek yer FitGirl değil. Önünde birçok kaynak var. DODI, ElAmigos, CPY, Gload, SteamRIP. Bunların hepsi güvenilirdir, virüs/zararlı yazılım falan içermemektedir.

@Deniz744, kullandığı site zararlı yazılım barındıran bir site değil. Ortada bir trojan yok?

Güvenebileceği tek yer FitGirl değil. Önünde birçok kaynak var. Dodı, elamigos, cpy, gload, steamrıp. Bunların hepsi güvenilirdir, virüs/zararlı yazılım falan içermemektedir.

Steamrip güvenilir mi emin misin hoca?

1748808956023.webp

Bu steamripden ilk indirdiğim oyundu. 319 tane karantinada öge var mış sildim şimdi hepsini.

@Deniz744, evet, gayet de eminim. Site r/Piracy, r/Torrents ve r/PiratedGames Megathread'inde bulunuyor. Bizzat kendim de kullandım hiçbir problem yaşamadım. Sen bir antivirüs yazılımı ile trojan uyarısı aldın diye bu onun gerçekten öyle olduğunu göstermiyor. Antivirüs yazılımları illegal yazılımlara bazen kafasına göre, bazen de yaptığı davranışlarından yanlış anlayarak pozitif sonuç verebilir.

DODI'den bir kez Defender uyarısı almadım ya da false positive.
Sen korsan oyun kullanıp da Defender'ın lafını mı dinliyorsun?

@Deniz744, evet, gayet de eminim. Site r/piracy, r/torrents ve r/piratedgames Megathread'inde bulunuyor. Bizzat kendim de kullandım hiçbir problem yaşamadım. Sen bir antivirüs yazılımı ile trojan uyarısı aldın diye bu onun gerçekten öyle olduğunu göstermiyor. Antivirüs yazılımları illegal yazılımlara bazen kafasına göre, bazen de yaptığı davranışlarından yanlış anlayarak pozitif sonuç verebilir.

Tamamda her oyunda trojan trojan download çıkıyor? Ayrıca megathreaddeki yazılar 3 yıl önce.

@Deniz744, evet, gayet de eminim. Site r/piracy, r/torrents ve r/piratedgames Megathread'inde bulunuyor. Bizzat kendim de kullandım hiçbir problem yaşamadım. Sen bir antivirüs yazılımı ile trojan uyarısı aldın diye bu onun gerçekten öyle olduğunu göstermiyor. Antivirüs yazılımları illegal yazılımlara bazen kafasına göre, bazen de yaptığı davranışlarından yanlış anlayarak pozitif sonuç verebilir.

Buna katılıyorum yalan yok. Malwarebytes fazla uyarı veriyor Torrent indirirken.