Çözüldü Windows Defender Koruması açılmıyor hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Astronotarda

Üstün
Yer
Planarcadia

Böyle bir hata alıyorum ve koruma ayarlarını hiçbir şekilde açamıyorum. Yardım edebilir misiniz?

Çözüm
Bunu denedim, çalışmadı. Microsoft forumda birisi anahtarı direkt kaldırıp yeniden başlatın yazmış, o çözdü sorunumu.
Bunu denedim, çalışmadı. Microsoft forumda birisi anahtarı direkt kaldırıp yeniden başlatın yazmış, o çözdü sorunumu.

Anahtar tam olarak ne oluyor? Aynı sorunu ben de yaşıyorum da.

Anahtar tam olarak ne oluyor? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.

Anahtar tam olarak ne oluyor? Aynı sorunu ben de yaşıyorum da.

Anahtar tam olarak ne oluyor? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.
Kayıt defterinde bulunan klasörlere anahtar denir, her anahtar içinde girdiler bulunur.
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender bu anahtara (klasöre) gidip Windows Defender anahtarını kaldırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…