Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Astronotarda

Üstün
Yer
Planarcadia
1715413458287.webp

Böyle bir hata alıyorum ve koruma ayarlarını hiçbir şekilde açamıyorum. Yardım edebilir misiniz?

Çözüm
Araştırdım. Büyük ihtimalle antivirüs kapatmış korumayı. regedit>KEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender>sağ tarafa kaydırın fareyi ve sağ tık yapın>”Yeni” kısmına tıklayın>Dword 32 Bit seçin”DisableAntiSpyware” yazın dosya ismine.>çift tık yapın ve dosyayı açın.> değer kısmına 0 girin. Microsoft’un orijinal destek sitesinde yetkili birisinin yardımını aktardım.
Bunu denedim, çalışmadı. Microsoft forumda birisi anahtarı direkt kaldırıp yeniden başlatın yazmış, o çözdü sorunumu.
Kaspersky kaldırılırken bir aksilik olmuş olacak ki normalde böyle bir aksiyona gerek kalmazdı. Şu araçla varsa diğer kalıntıları da temizlemeniz iyi olur.

Bunu denedim, çalışmadı. Microsoft forumda birisi anahtarı direkt kaldırıp yeniden başlatın yazmış, o çözdü sorunumu.

Anahtar tam olarak ne oluyor? Aynı sorunu ben de yaşıyorum da.

Anahtar tam olarak ne oluyor? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.

Anahtar tam olarak ne oluyor? Aynı sorunu ben de yaşıyorum da.

Anahtar tam olarak ne oluyor? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.
Kayıt defterinde bulunan klasörlere anahtar denir, her anahtar içinde girdiler bulunur.
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender bu anahtara (klasöre) gidip Windows Defender anahtarını kaldırın.