Astronotarda
Üstün
Böyle bir hata alıyorum ve koruma ayarlarını hiçbir şekilde açamıyorum. Yardım edebilir misiniz?
Bunu denedim, çalışmadı. Microsoft forumda birisi anahtarı direkt kaldırıp yeniden başlatın yazmış, o çözdü sorunumu.Araştırdım. Büyük ihtimalle antivirüs kapatmış korumayı. regedit>KEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender>sağ tarafa kaydırın fareyi ve sağ tık yapın>”Yeni” kısmına tıklayın>Dword 32 Bit seçin”DisableAntiSpyware” yazın dosya ismine.>çift tık yapın ve dosyayı açın.> değer kısmına 0 girin. Microsoft’un orijinal destek sitesinde yetkili birisinin yardımını aktardım.
Zaten bununla kaldırmıştım, sorunu çözdüm zaten.Kaspersky kaldırılırken bir aksilik olmuş olacak ki normalde böyle bir aksiyona gerek kalmazdı. Şu araçla varsa diğer kalıntıları da temizlemeniz iyi olur.
Removal tool for Kaspersky applications on Windows (kavremover)
Overview of settings and features available in a Kaspersky application and guides on how to use them.support.kaspersky.com
Bunu denedim, çalışmadı. Microsoft forumda birisi anahtarı direkt kaldırıp yeniden başlatın yazmış, o çözdü sorunumu.
Anahtar tam olarak ne oluyor? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.Bunu denedim, çalışmadı. Microsoft forumda birisi anahtarı direkt kaldırıp yeniden başlatın yazmış, o çözdü sorunumu.
Kayıt defterinde bulunan klasörlere anahtar denir, her anahtar içinde girdiler bulunur.Anahtar tam olarak ne oluyor? Aynı sorunu ben de yaşıyorum da.
Anahtar tam olarak ne oluyor? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.