Daha geçen eicar testi yaptım bugda kaldı. Biraz laf söyledim geri av kurdum. Neden para ödediğimiz veya ödemediğimiz her neyse bir işletim sistemi koruması bedava bir AVG veya BitDefender veya Kaspersky koruması sağlayamıyor. Kocaman firma 1 antivirüs firmasıyla anlaşamıyor mu ya da kendi ekibi bunu beceremiyor mu?
Sen belki korsan kullanıyor olabilirsin ama para vererek aldığım işletim sisteminin sunduğu AV uygulamasını neden leş gibi bedava AV lerle kıyaslıyorsun ki? Ayrıca konuyu açan arkadaş ücretli-bedava ayrımı yapmamış. KAYNAK
Sen belki korsan kullanıyor olabilirsin ama para vererek aldığım işletim sisteminin sunduğu AV uygulamasını neden leş gibi bedava AV lerle kıyaslıyorsun ki? Ayrıca konuyu açan arkadaş ücretli-bedava ayrımı yapmamış. KAYNAK
Veeee dostum, bunun korsanla bir alakası yok. Defender'i Windows'u etkinleştirmesen bile kullanabiliyorsun? Bak crack etkinleştirmeden bahsetmiyorum direkt hiç etkinleştirmesen bile kullanabiliyorsun zaten?
Veeee dostum, bunun korsanla bir alakası yok. Defender'i Windows'u etkinleştirmesen bile kullanabiliyorsun? Bak crack etkinleştirmeden bahsetmiyorum direkt hiç etkinleştirmesen bile kullanabiliyorsun zaten?
Kendimi neden rezil edeyim? Defenderi ücretsiz sanan sensin. İlk çıktığı andan beri ücretli bir işletim sisteminin parçası halinde. Ayrıca ücretli AV lerle karşılaştırma yaptığım için cevap veren sensin. Bedava sanan sensin rezil olan ben miyim?
Ben Bitdefender Total Sec kullanıyorum arkadaşım zaten yazdığımı okumadın mı?
Sonuçta parayla satılan bir ürünün parçası. etkinleştirip etkinleştirmemek senin elinde ama parayla satılıyor.
Kendimi neden rezil edeyim? Defenderi ücretsiz sanan sensin. İlk çıktığı andan beri ücretli bir işletim sisteminin parçası halinde. Ayrıca ücretli AV lerle karşılaştırma yaptığım için cevap veren sensin. Bedava sanan sensin rezil olan ben miyim?
Anlıyorum seni. Usb'ye ISO yazdırıp Windows kurunca Defender gelmiyor mu ? Geliyor. Peki cebinden para çıkıyor mu ? Çıkmıyor çünkü Windows'u etkinleştirmeden Defender kullanıma açık. Şimdi git biraz daha araştırma yap gel.
Anlıyorum seni. Usb'ye ISO yazdırıp Windows kurunca Defender gelmiyor mu ? Geliyor. Peki cebinden para çıkıyor mu ? Çıkmıyor çünkü Windows'u etkinleştirmeden Defender kullanıma açık. Şimdi git biraz daha araştırma yap gel.
Mesela Avast, AVG, Kaspersky, BitDefender, ESET. Hepsini kullandım. Eicar testinde bile hata veren tek yazılım Windows Defender oldu. Bu beni normal virüsten nasıl koruyacak?
Her gördüğün dosyayı açarsan tabii ki virüs yersin akıllı şey. Her gün bilgisayarına yüzlerce virüs indirip ya bu Defender virüsleri listeleyemiyor dersen o senin hatan olur. Defender'ın asıl amacı bilgisayardan pek anlamayan kişileri olası viruslerden korumak. Ücretsiz bir Antivirus'ü ücretli antiviruslerle karşılaştırman hata zaten.