1-Arkadaşıma göre yorum yapmıyorum, ki yapmam da yasak zaten? Ayrıca bunun pratikle ne alakası var dostum? Ne alaka?

Arkadaşınızın söylediği şeyi savunuyorsunuz, "beni ancak beni tanıyan anlar" türevi bir şey de dendi. Yasak değil...

Defender berbat bir AV anla daha işte.

Mantıklı açıklama sunmaya çalışan bende kabahat zaten. Kendi çapınızda birilerini zorla ikna etme konusundan başka bir şey değil.

Arkadaşınızın söylediği şeyi savunuyorsunuz, "beni ancak beni tanıyan anlar" türevi bir şey de dendi. Yasak değil...

Mantıklı açıklama sunmaya çalışan bende kabahat zaten. Kendi çapınızda birilerini zorla ikna etme konusundan başka bir şey değil.

İşte test sonucu acaba neden Defender dahil edilmemiş çok başarılı ya kendisi o yüzden değil mi?

Bakın.

(Bu arada daha virusleri listelerken coken bir virus programina guvenmeyin derim.)
Yazmış bende diyorum neden böyle kardeşim. Yok mu forumda bir Microsoft çalışanı beni aydınlatsın.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (49).webp
    Ekran Görüntüsü (49).webp
    104,2 KB · Görüntüleme: 101

Bak yeter artık, neden ikimizi tek bir kişi olarak kabul ediyorsun? Kimseyi zorla ikna etmiyoruz. Ancak kendin bize cümleleri anlamadığımızı falan söylüyorsun. Ne dememi bekliyorsun ki? İnanmazsan inanma, konu bunun ile ilgili zaten. Göz ardı et diyerek kurtulabilirsin bu konudan.

Beni ancak beni tanıyan anlar falan demedim, türevini de demedim? Git göster demiş miyim? Arkadaşımı savunmuyorum, sadece onun fikirlerine ben de katılıyorum. Ayrıca Sosyal'de gruplaşma yasak?

Yahu burada neden kavga benzeri tartışma çıktı burada? Asıl sorun o. Ben Defender kullanmıyorum, sisteminim performansı belli, kaldırmak zorunda kaldım. Ha yoksa standart kullanıcı için yeterli bence de. Ama bilinçsiz kullanıcılar AV kullansa daha iyi bence.

Gerçi McAfee de aynı problemi vermiş McAfee de Defender de aynı. Some American problems.

Yahu burada neden kavga benzeri tartışma çıktı burada? Asıl sorun o. Ben Defender kullanmıyorum, sisteminim performansı belli, kaldırmak zorunda kaldım. Ha yoksa standart kullanıcı için yeterli bence de. Ama bilinçsiz kullanıcılar AV kullansa daha iyi bence.

Hocam yeterli değil işte benim amacım aslında hem neden böyle beceriksiz yapmışlar Defender'i onu öğrenmek hem de bu çözülemeyecek bir problemmi diye sormak istedim.

Gerçi McAfee de aynı problemi vermiş McAfee de Defender de aynı. Some American problems.

Hocam yeterli değil işte benim amacım aslında hem neden böyle beceriksiz yapmışlar Defender'i onu öğrenmek istedim hem de bu çözülemeyecek bir problemmi diye sormak istedim.
Neden yeterli değil hocam? Eskide kaldı o şeyleri bence.

Neden yeterli değil hocam? Eskide kaldı o şeyleri bence.

Daha geçen eicar testi yaptım bugda kaldı. Biraz laf söyledim geri av kurdum. Neden para ödediğimiz veya ödemediğimiz her neyse bir işletim sistemi koruması bedava bir AVG veya BitDefender veya Kaspersky koruması sağlayamıyor. Kocaman firma 1 antivirüs firmasıyla anlaşamıyor mu ya da kendi ekibi bunu beceremiyor mu?