Ben Bitdefender Total Sec kullanıyorum arkadaşım zaten yazdığımı okumadın mı?

Sonuçta parayla satılan bir ürünün parçası. etkinleştirip etkinleştirmemek senin elinde ama parayla satılıyor.

Kendimi neden rezil edeyim? Defenderi ücretsiz sanan sensin. İlk çıktığı andan beri ücretli bir işletim sisteminin parçası halinde. Ayrıca ücretli AV lerle karşılaştırma yaptığım için cevap veren sensin. Bedava sanan sensin rezil olan ben miyim?
Defender ücretli değil ki ne alaka....

Her gördüğün dosyayı açarsan tabii ki virüs yersin akıllı şey. Her gün bilgisayarına yüzlerce virüs indirip ya bu Defender virüsleri listeleyemiyor dersen o senin hatan olur. Defender'ın asıl amacı bilgisayardan pek anlamayan kişileri olası viruslerden korumak. Ücretsiz bir Antivirus'ü ücretli antiviruslerle karşılaştırman hata zaten.

Avast, AVG, Kaspersky, BitDefender. Bunlar ücretli mi sence? Free versiyonları da aynı motoru kullanıyor. Ayrıca üslubunuza dikkat edin.

Her gördüğün dosyayı açarsan tabii ki virüs yersin akıllı şey. Her gün bilgisayarına yüzlerce virüs indirip ya bu Defender virüsleri listeleyemiyor dersen o senin hatan olur. Defender'ın asıl amacı bilgisayardan pek anlamayan kişileri olası viruslerden korumak. Ücretsiz bir Antivirus'ü ücretli antiviruslerle karşılaştırman hata zaten.
1-Saygına dikkat et.
2-AVG, Avast, Bitdefender, Kaspersky, bak MalwareBytes da Free olarak aynı motoru kullanıyorlar? Hiç biri sıralarken sorun yaşamıyor. Ancak bu "çok sevdiğin" Defender çok basit bir virüsü sıralarken bile sorun yaşıyor, hem demişssin bilgisayardan anlamayanı koruyor, madem anlamayanı koruyor neden en ufak şeyde bile bug'a girip kullanıcıyı endişelendiriyor? Ve biz hiç bir zaman her gördüğümüz dosyayı açmayız, sadece bizim araştırdığımız, öğrenmeye çalıştığımız şeyler AntiVirüsler. Umurumda değil. Kaspersky, AVG ,Bitdefender, Avast Free engelleyebiliyorsa rahat rahat Defender'da engellemeli. Virüsün sayısı umurumda değil. Onda o bug yok ise, ondan daha iyi koruyor ise demek ki Free'si bile ezer geçer Defender'i.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam anlamıyor boşverin. Windows ISO'sunu indirmeyi crackli Windows kurmak zannediyor.
Arkadaşlar ciddi ciddi akıl tutulması yaşıyoruz. Windows işletim sisteminin ücretli olmadığını iddia ediyorsunuz hala. Kendinize de saçma bir mantık kurmuşsunuz. Windows u sitesinden indirip kursam ama etkinleştirmesem de kullanabiliyorum şeklinde!!! Bu yöntem senin bedava bir İS kullanmadığını göstermez ki. Paralı bir ürünü deneme süresince kullandığını gösterir. Ha kayıt defterinden deneme süresini sıfırlarsın, crack yaparsın o senin problemin. Ama Windows işletim sistemi ücretlidir.
Buradaki arkadaşlar da parayla satılan bir işletim sisteminin antivirüs uygulaması neden bu kadar kötü diye eleştiriyor. Konuyu sündüre sündüre saçma sapan bir yerlere getirdiniz.

Buradaki arkadaşlar da parayla satılan bir işletim sisteminin antivirüs uygulaması neden bu kadar kötü diye eleştiriyor. Konuyu sündüre sündüre saçma sapan bir yerlere getirdiniz.

Aynen. Ayrıca neden bunu çözmek için başarılı bir antivirüs firmasıyla anlaşmıyorlar. Ya da kendi geliştiricileri antivirüs yapmaktan anlamıyor mu? Bunu tartışalım diye açtım. Bunlar da doğal olarak Defender'in kötü olduğunu ifade eder başlık doğru.

1-saygına dikkat et.
2-AVG, Avast, BitDefender, Kaspersky, bak Malwarebytes da Free olarak aynı motoru kullanıyorlar? Hiçbiri sıralarken sorun yaşamıyor. Ancak bu "çok sevdiğin" Defender çok basit bir virüsü sıralarken bile sorun yaşıyor, hem demişssin bilgisayardan anlamayanı koruyor, madem anlamayanı koruyor neden en ufak şeyde bile Bug'a girip kullanıcıyı endişelendiriyor? Ve biz hiçbir zaman her gördüğümüz dosyayı açmayız, sadece bizim araştırdığımız, öğrenmeye çalıştığımız şeyler antivirüsler. Umurumda değil. Kaspersky, AVG, BitDefender, Avast Free engelleyebiliyorsa rahat rahat Defender'da engellemeli. Virüsün sayısı umurumda değil. Onda o bug yok ise, ondan daha iyi koruyor ise demek ki Free'si bile ezer geçer Defender'i.

Free versiyonlarındaki koruma sistemi ile Defender aynı mı sence. Free versiyonlarda sana bir sınır veriyor ve ücretli antivirusunu kısa bir süreliğine ücretsiz olarak kullanıyorsun peki Defender böyle mi hayır Windows'u deneme sürümünde 10 yıl kullansan bile çalışmaya devam ediyor. Bug mı nasıl bir bug söyleyebilir misin çok uzun zamandır Defender kullanıyorum 10 da 11'de sıkıntı çıkarmadı tabii ücretsiz olan Defender sınırlı süre için verilmiş ücretsiz antivirüslerin işini yapamayınca "Defender çok kotu ya listeleme bile yapamıyor" dersiniz.

Free versiyonlarındaki koruma sistemi ile Defender aynı mı sence. Free versiyonlarda sana bir sınır veriyor ve ücretli antivirusunu kısa bir süreliğine ücretsiz olarak kullanıyorsun peki Defender böyle mi hayır Windows'u deneme sürümünde 10 yıl kullansan bile çalışmaya devam ediyor. Bug mı nasıl bir bug söyleyebilir misin çok uzun zamandır Defender kullanıyorum 10 da 11'de sıkıntı çıkarmadı tabii ücretsiz olan Defender sınırlı süre için verilmiş ücretsiz antivirüslerin işini yapamayınca "Defender çok kotu ya listeleme bile yapamıyor" dersiniz.

Kısa bire süreliğine mi? Deneme sürümünden bahsetmiyoruz burada. Ben tam 3 sene aralıksız Free Kaspersky kullandım. Özellik bakımından aşırı zengin. Özelliği batsın ya ben özellik istemiyorum ki. DDoS'u beleş korumasa da olur. Her virüsü tespit etmese de olur. Ama neden virüs bulaşınca bir Kaspersky veya bir Avast kadar güven vermiyor. Avast ya da Kaspersky asla bir eicar testinde buga girip de beni yanıltmadı. E virüs olmayan dosyada böyler büyük başarısızlık yapan bir yazılım virüslü dosyada beni nasıl koruyacak? Yani millet para verdiği veya vermediği işletim sisteminde dahili gelen antivirüsü neden sürekli kapatmak zorunda. Firewallının verdiği false positivelere girersem çıkamam. Valorant, GTA 5 her şeyde zararlı görünüyor diye engelliyor. Bu mu becerikli. Windows 11 de bari bu beceriksizliği düzeltselerdi. Avast bile bakın Avast bile daha başarılı en azından gördüğü virüsleri adam gibi listeliyor. Sil diyorsun silebildiğini siliyor. Bu sürekli donarak kasarak bize gösteriyor. Engelledi mi engellemedi mi diye tribe sokuyor. Sesimizi duyuralım Microsoft çalışanları bunu görsün. Bize yetiyor diye diye adamlarda demek ki çok güzel antivirüs yaptık millet beğeniyor der hiçbir özellik yenilemesi yapmaz.

Bak şimdi AVG, Avast, Kaspersky, Bitdefender Free sınırsız değil mi? Değil mi bi söylesene? Senin o sınır dediğin Deneme demek. Biz Free'yi diyoruz. Bug'da şöyle bir bug: Tehditleri sıralarken Defender'in çökmesi, tehditleri kaldıramaması, olmayan bir dosyayı tehdit olarak algılayıp bug'a girmesi, acayip basit bir şekilde Bypass edilmesi. Daha anlatayım mı?