Torrentino

Çalışkan
Merhaba, Defender'dan tam tarama seçeneğini seçtim. Dosyalar tarandıkça kalan süre artmaya devam ediyor? ne zamana kadar böyle gider, formattan sonra yapıyorum bunu temiz bilgisayara.
1751238170260.webp

Şu anda 2 saat 47 dakika ve artıyor hala, böyle artacaksa sabah yapacağım taramayı.

15 dakika içinde azalmaya başladı trojan çıktı.

Dosya Ekleri

• 1751238150541.webp
    1751238150541.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaları gördükçe artıyor olabilir ayrıca tahmini süreyi gösteriyor yani o sürede biteceği kesin değil değişebilir yine de boş zamanınızda yapın taramayı.

Merhaba, Defender'dan tam tarama seçeneğini seçtim. Dosyalar tarandıkça kalan süre artmaya devam ediyor? ne zamana kadar böyle gider, formattan sonra yapıyorum bunu temiz bilgisayara.
Eki Görüntüle 159005

Şu anda 2 saat 47 dakika ve artıyor hala, böyle artacaksa sabah yapacağım taramayı.

15 dakika içinde azalmaya başladı trojan çıktı.
Kaspersky, Malwarbytes gibi yazılımları öneriyorum, daha kısa sürede daha iyi iş çıkarıyorlar.

Çok önemli bir şey değil. Tam tarama sırasında dosya sayısı çok, bazı dosyalar yavaş taranıyor, bazıları hızlı geçiliyor sistem de süreyi buna göre sürekli yeniden hesaplıyor. O yüzden yarışır gibi yukarı çıkmaları normal.

Kaspersky, Malwarbytes gibi yazılımları öneriyorum, daha kısa sürede daha iyi iş çıkarıyorlar.
Kaspersky kullanıyorum ikisinde de tarama yapıyorum.

Dosyaları gördükçe artıyor olabilir ayrıca tahmini süreyi gösteriyor yani o sürede biteceği kesin değil değişebilir yine de boş zamanınızda yapın taramayı.
15 20 dakika içinde azalıyor yarım saat sürdü.