nefersefa

Uzman
Merhaba, iyi akşamlar. Bilgisayarımdaki görselleri açamıyorum. Önizlemeleri gözüküyor ama çift tıkladığımda açılmıyor. Microsoft Store'dan silip yükledim Microsoft fotoğraflar uygulamasını ama direkt uygulaması da açılmıyor. Yardım edebilir misiniz?

Merhaba, iyi akşamlar. Bilgisayarımdaki görselleri açamıyorum. Önizlemeleri gözüküyor ama çift tıkladığımda açılmıyor. Microsoft Store'dan silip yükledim Microsoft fotoğraflar uygulamasını ama direkt uygulaması da açılmıyor. Yardım edebilir misiniz?

Windows güncel mi?

Artı -1 Eksi
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanıyorsanız eski fotoğraf görüntüleyicisini kullanın veya picasa 3 öneririm hızlı ve net görüntü sağlar.
Neyse sizin kararınız Windows'un kendi yerleşik fotoğraf görüntüleyicisi ise;
Sistem görüntüsünü bir tarayın belki bazı dosyalar silinmiş veya hasarlanmış olabilir.
CMD'yi yönetici olarak açın ve şu komudu girin.

Kod:
sfc /scannow

İşe yaramazsa;
Hizmetlerden biri kapatıldığından olabilir. Bunu çözmek içinde Windows'taki arama yerine sistem yapılandırması yazın sonra normal başlangıcı seçin kaydedin ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Çözüldü ise çözüldü olarak işaretlemeyi unutmayın çözülmediysede konuya geri dönüş yapın.

Windows 10 kullanıyorsanız eski fotoğraf görüntüleyicisini kullanın veya picasa 3 öneririm hızlı ve net görüntü sağlar.
Neyse sizin kararınız Windows'un kendi yerleşik fotoğraf görüntüleyicisi ise;
Sistem görüntüsünü bir tarayın belki bazı dosyalar silinmiş veya hasarlanmış olabilir.
CMD'yi yönetici olarak açın ve şu komudu girin.

Kod:
sfc /scannow

İşe yaramazsa;
Hizmetlerden biri kapatıldığından olabilir. Bunu çözmek içinde Windows'taki arama yerine sistem yapılandırması yazın sonra normal başlangıcı seçin kaydedin ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Çözüldü ise çözüldü olarak işaretlemeyi unutmayın çözülmediysede konuya geri dönüş yapın.

Hocam dediğiniz gibi yaptım ama yine olmadı.

Bende de aynı sorun olmuştu. Yukarıdaki linkten "Microsoft Fotograflar Eski" programını yükleyerek soruna alternatif buldum. Bu sorun münferit bir olay değil, ofiste kimse png jpeg açamıyordu. Bu uygulama ile "her zaman bununla aç" yaptım. Yenilenmiş uygulamayı kullanmıyorum.

Sabahtan beri bununla uğraşıyordum. Sildim tekrar kurdum. Onar dedim. Sıfırla dedim. Manuel reg dosyası yazdım kaydettim. Ama ne yaptıysam işe yaramadı.

Eski fotoğrafları kurdum halloldu.
Çok teşekkürler.

Bendeki sorun sanırım BCUNinstaller ile ilgili. Bunu geçen gün kurup bir şeyleri sildikten sonra başladı sorunum.