Detaylar
Kim cevapladı?Irfanview yükleyebilirsin. En iyi fotograf göstericidir. Pluginlerini de yüklemeni tavsiye ederim.
www.irfanview.com
IrfanView - Official Homepage - One of the Most Popular Viewers Worldwide
IrfanView ... one of the most popular viewers worldwide.
stex122
Çalışkan
evet muadil olarak güzel olabilir,ama orjinal fotoğrafların yerini tutmaz gibiIrfanview yükleyebilirsin. En iyi fotograf göstericidir. Pluginlerini de yüklemeni tavsiye ederim.
IrfanView - Official Homepage - One of the Most Popular Viewers Worldwide
IrfanView ... one of the most popular viewers worldwide.www.irfanview.com
Irfanview'in ozellikleri cok iyidir. Fotograflar onun yaninda ancak onizleme gibi kalir.evet muadil olarak güzel olabilir,ama orjinal fotoğrafların yerini tutmaz gibi
Arkadaşlar selam,
PC'de hiçbir şekilde "fotoğraflar" uygulaması açılmıyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Sil-yükle yaptım düzelmedi, hiçbir tepki vermiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Revo ile sil yükleme denediniz mi?
Windows 10 da ben her güncellemede o sorunu yaşıyorum. Microsoft Store uygulamasını kaldırın: Fotoğraflar uygulamasının 300-400 MB boyutunda manuel kurulum dosyasını indirip kurun düzeliyor. En son Microsoft Store'yi geri kurarsınız.
- Makaleler
- 3
PowerShell üzerinden kaldırma zımbırtılarını denediniz mi?
Uygulamadan ne zevk alıyorsunuz bilmiyorum ama geçici olarak Photos Legacy'yi deneyebilirsiniz.
Uygulamadan ne zevk alıyorsunuz bilmiyorum ama geçici olarak Photos Legacy'yi deneyebilirsiniz.
PowerShell üzerinden kaldırma zımbırtılarını denediniz mi?
Uygulamanın elle tutulur bir yanı yok, bendeki takıntı sistemin üzerindeki orijinal kurulu programı çalışır bir şekilde yerinde dursun mesela.
- Makaleler
- 3
Windows orijinal kurulu şeyleri güncelleme almadığında bile bozabiliyor.
Şunları yönetici olarak çalıştırın, yeniden başlatın, mağazadan kurmayı deneyin.
Şunları yönetici olarak çalıştırın, yeniden başlatın, mağazadan kurmayı deneyin.
Kod:
Get-AppxPackage *Microsoft.Windows.Photos* | Remove-AppxPackage
Get-AppxProvisionedPackage -Online | Where-Object {$_.DisplayName -like "*Microsoft.Windows.Photos*"} | Remove-AppxProvisionedPackage -Online
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-