Windows'un X (eski adıyla Twitter) hesabı, "Hayatlarında Windows 11 yükseltmesine ihtiyaç duyan bir arkadaşınıza paylaşın" başlıklı pasta aracılığıyla Windows 10'dan Windows 11'e geçişli bir video paylaştı.

Daha fazlası için;
Instagram'da bir video görmüştüm, adam karpuza vuruyordu karpuzun içi açılıp hayırlı cumalar yazıyordu, ona benzettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsteyen yükseltir istemeyen yükseltmez. İnsanlara böyle şeyler söylemeleri sinir bozucu. Ben görsem bunları inadına geçmezdim Windows 11'e.
Düşünsene adam Windows 7'de kalmış isteyen yükseltir isteyen yükseltmez diye. Şirketin eski işletim sistemine destek vermemesi haklı bir sebep bence.

Düşünsene adam Windows 7'de kalmış isteyen yükseltir isteyen yükseltmez diye. Şirketin eski işletim sistemine destek vermemesi haklı bir sebep bence.

Kullanıcıya kalmış bir şey bu, Microsoft desteği kesebilir ancak kimseye sen git zorla 11'e geç diyemez. Kullanıcı rahatsız olursa geçer bitti gitti.

Kullanıcıya kalmış bir şey bu, Microsoft desteği kesebilir ancak kimseye sen git zorla 11'e geç diyemez. Kullanıcı rahatsız olursa geçer bitti gitti.
Yeni donanımın varsa MSI, Asus, Gigabyte falan driver yazmak zorunda değil mesela Win 7 ya da Xp'ye falan. Eski donanımın varsa kur kullan zaten onda sorun görmüyorum.

Yeni donanımın varsa MSI, ASUS, Gigabyte falan driver yazmak zorunda değil mesela Windows 7'ya da XP'ye falan. Eski donanımın varsa kur kullan zaten onda sorun görmüyorum.

Tabii ki driver yazmak zorunda değil, zaten dediğim gibi üreticiler desteği çekerler o sistemden ondan sonra kullanıp kullanmamak kullanıcının tercihi.