Detaylar
Kim cevapladı?O paraya kol yok. Bu butceye cikmaniz lazim denemek icin aldim, gayet guzel performansi var.
Uçankokoreç
Çalışkan
PC'de PES, FIFA atmak için bir kol önerir misiniz? Fiyat 300-450 TL arası PS olursa iyi olur. Xbox alışık değilim.
Not: Masaüstü PC için alacağım.
Eğer uzun ömürlü istersen biraz daha çıkıp Logitech F310 bakabilirsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
O paraya kol yok. Bu butceye cikmaniz lazim denemek icin aldim, gayet guzel performansi var.
Hissiyat güzel mi bir de kablosu var mı PC'ye takmak için.
Eğer uzun ömürlü istersen biraz daha çıkıp Logitech F310 bakabilirsin.
O da güzel ama rengi hoşuma gitmiyor.
Hissiyat güzel mi bir de kablosu var mı PC'ye takmak için.
Satıcıya bağlı o kablo işi zaten Micro USB zaten her evde vardır. Hissiyatı cok iyi degil fiyatına gore hissiyat alırsınız. Kırılacak gibi değil yani 1-2 yıl goturur atmadıkca.
GhostRileyy
Uzman
https://www.pazarama.com/doubleshoc...li-oyun-kolu-ps4-p-31052024PKL?magaza=alimgsmPC'de PES, FIFA atmak için bir kol önerir misiniz? Fiyat 300-450 TL arası PS olursa iyi olur. Xbox alışık değilim.
Not: Masaüstü PC için alacağım.
Buna bir bakabilirsiniz.
Arkadaşlarla sürekli PES ve FIFA turnuvası yapıyoruz. Dünya kadar kol parçalandı. Aralarında en sağlam kalan dualshock oldu. Çakma diye hor görüyorlar ama dayanıklı. Hissiyatı kullanımı F310 gibi tarihi eserlerden daha iyi. Eli pek ağrıtmıyor. F310'da 1 saat sonra AROG'daki kaleci gibi oluyoruz.
O paraya kol yok. Bu butceye cikmaniz lazim denemek icin aldim, gayet guzel performansi var.
incii
Uzman
XInput olması işinize gelir, çakma yalnız onu söyleyeyim.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
Yeni mesajlar
-