Selam dostlar,
Yakın zamana kadar çok güzel kilit ekranı resimleri görebiliyordum bilgisayarda. Lakin son çıkan bu güncelleme ile birlikte bu kayboldu. Başka bu sorunu yaşayan var mı? 1 Outlook hesabıma bağlı, 2 adet bilgisayarım var bu arada. Şu anda aktif olarak kullandığım ve sorun yaşadığım, Vatan üzerinden kutulu aldığım Windows 11 Home yüklü olan bilgisayar. ( İşletim sistemini kutulu aldım )
Selam dostlar,
Windows 11 bazen kilit ekranında çok güzel resimler gösteriyor. Bunların konumu nerede? Bulup ekran duvar kağıdı yapmak istiyorum bazılarını. Öyle bir imkan var mı? Yoksa bunlar bir yere kaydedilmiyor mu Windows üzerinde?
Google Lens ile arattım, köşeden beğendim, keşfedin kısmından baktım. Edge ile o bölgenin resimlerini bana gösterdi. Yine o görseldeki resmi bulamadım mesala. Sadece köşede yazan bilgileri takip edersem bulabiliyorum resimleri.
Eğer kaydedilen bir yer var ise bilgisayarda, hiç bu kadar uğraşmayalım. Pratik bir yöntemi var mı nokta atış yapmak için...
Bende YouTube üzerinden şöyle bir video izledim, denk geldim. 24H2 güncellemesi ile alakası var mı bunun acaba? Başka böyle sorun yaşayan var mı? Video üzerinde ki adımları izleyerek düzeltmeye mi çalışmalı bunu? Yoksa güncelleme falan mı beklenmeli.
Resimdeki gibi oldu kilit ekranı şu anda. Bu şekilde sıkıcı oldu şayet. Değişen resimler güzeldi çok.
Eki Görüntüle 191881