Windows kilit ekranı resimleri ve 24H2 güncellemesi

Eagles 45

Üstün
Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Yakın zamana kadar çok güzel kilit ekranı resimleri görebiliyordum bilgisayarda. Lakin son çıkan bu güncelleme ile birlikte bu kayboldu. Başka bu sorunu yaşıyan var mı? 1 Outlook hesabıma bağlı, 2 adet bilgisayarım var bu arada. Şu anda aktif olarak kullandığım ve sorun yaşadığım, Vatan üzerinden kutulu aldığım Windows 11 Home yüklü olan bilgisayar. ( İşletim sistemini kutulu aldım )

Bende Youtube üzerinden şöyle bir video izledim, denk geldim. 24H2 güncellemesi ile alakası var mı bunun acaba? Başka böyle sorun yaşayan var mı? Video üzerinde ki adımları izleyerek düzeltmeye mi çalışmalı bunu? Yoksa güncelleme felan mı beklenmeli.

Resimdeki gibi oldu kilit ekranı şu anda. Bu şekilde sıkıcı oldu şayet. Değişen resimler güzeldi çok.

Web klasorunu sahiplik alarak,
C:windows/web/screen klasondeki kilit ekranını degiştir 1920x1080 olarak JPG ise JPG, PNG ise PNG olarak degiştir.
En kolay yol bu.

Web klasorunu sahiplik alarak,
C:windows/web/screen klasondeki kilit ekranını degiştir 1920x1080 olarak JPG ise JPG, PNG ise PNG olarak degiştir.
En kolay yol bu.

Teşekkür ederim hocam, deneyelim. Sadece bende sorun yok demek ki. O çözünürlüğü 2K yapsak, fark eder mi? Monitör 2K o yüzden sordum.

Teşekkür ederim hocam, deneyelim. Sadece bende sorun yok demek ki. O çözünürlüğü 2K yapsak, fark eder mi? Monitör 2K o yüzden sordum.

Denemen gerek, 2K monitor kullanmadım
Screen resimlerin ozelliklerine bak gorebilirsen aynı olcekli yaparsın.
Ben ISO modladıgım için sadece screen de 1920x1080 var tek.
Uzun yıllar modlu kullandıgım için screen klasorun içeriğini tam olarak hatırlamıyorum

Hocam bir sürü güncelleme geldi az önce. Hatta Microsoft Store mağazası kısmı da dahil. Güncelledim hala aynı sorun.

Dediğiniz gibi manuel müdahale etmediğim sürece, düzelmeyecek belli oldu.

İşin enteresan tarafı, bu durumu fark eden pek insan yok mu? Yoksa kimsenin umurunda değil mi anlamadım.

Ben ISO indirince direk modladıgım için sorun olup/olmadıgının farkında olmuyorum.
Yani bu konuda hiçbir şey diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…