Dolu dolu derken local llm gibi veya buna benzer RAM, işlemci ve GPU'yu aynı anda zorlayacak iş yüklerinden bahsediyorum.

Anladım hocam. Belki de o şekilde kullanmadığım için ben öyle sorunlarla karşılaşmamışımdır. Ama haklısınız, ekran kartını ve işlemciyi aynı anda zorlarken Explorer falan kasıyor. Sadece bir kere RVC GUI yapmayı denemiştim.

Yapayzeka ve Recall muhabbetlerinden sonra Microsofta dedim avucunuzu yalarsınız birdaha ürününüzü kullanırsam.

Uzun zaman oldu Zorin Os kullanıyorum. Aşırı memnunum.
Native olarak Factorio ve Rimworld oyunlarımı da kurmuşum. çift tıkla İ7 4790 onboardı yağ gibi açıp oynatıyor.

Native olarak Linux oyunlarının sayı çoğalırsa bence aşırı keyifli kullanımı olucak.
Zaten bir tek haber okuyup film izleyip az buz Oyun oynarım. Bu 2 oyun da favorim. Yürü be Linux Kim tutar seni?

Linux kullananların yaptığı iş sadece şov arkada gizli gizli dualboot Windows kullanıyorlar.

Windows Store programlarının güncellemelerini indirirken bazen sorun yaşıyorum. Bu uzun süredir devam eden bir dert benim için. Onun dışında hiçbir şikayetim yok.

Linux kullananların yaptığı iş sadece şov arkada gizli gizli dualboot Windows kullanıyorlar.
Windows çok kötü, stabil değil ama Linux'ta da uygulama zenginliği yok, oyun konusunda da öyle. Mantık olarak her şeyi açabilmesi lazım ki o zaman olmuş diyelim. Sadece eskiye göre büyük değişimler var, o kadar.