BülentDigiturk

Gelişen
Yer
Konya
Ryzen 7 9700X ve 9070 XT bilgisayarı almaya karar verdim. Aldıktan sonra Windows 11 kuracağım. Peki sürücüler nasıl güncelleme olacak? Eskiden hiç driver guncellemedim sadece oyun oynamak için kullandık. Oyun oynamayı sevdigım icin oyun harici seylerden çok anlayamıyorum. Biraz araştırma yaptım Driver Booster diye uygulama var mış. Bu uygulamayı kullanmak güvenli mi, virüs bulaşmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garip grup adware, PUP, bozuk sürücü, eski tarihli sürücü kuruyor bu tarz yazılımlar sisteme. Manuel olarak sürücü kurmak pek de zor bir iş değil.

Adware ve PUP örneklerinden birisi: Chrone tarayıcısı. Evet adı bu. Chrome değil, Chrone. Chrome'un çakması olan böyle bir tarayıcı kuruyor sisteme ve bu hem reklam yazılımı hem de potansiyel istenmeyecek türden bir yazılım.

Ryzen 7 9700X ve 9070 XT bilgisayarı almaya karar verdim. Aldıktan sonra Windows 11 kuracağım. Peki sürücüler nasıl güncelleme olacak? Eskiden hiç driver guncellemedim sadece oyun oynamak için kullandık. Oyun oynamayı sevdigım icin oyun harici seylerden çok anlayamıyorum. Biraz araştırma yaptım Driver Booster diye uygulama var mış. Bu uygulamayı kullanmak güvenli mi, virüs bulaşmaz değil mi?
Münkümse aldığınız anakart sitesinden modeli araştırıp driverları yüklemek.

Ben daha önce kullandıktan sonra bilgisayar kafayı yedi, ( Mecaz anlamda değil ). Sürücü yüklemek oyun yüklemek kadar kolay iş. Kullanılmaz.

Driver Booster yerine elle güncelleyin. Anakartın destek bölümünde chipset, Ethernet, Wi-Fi, Audio gibi sürücüleri yayınlıyorlar. Oradan indirip kurabilirsiniz.