Resmi sitesinde, 1.040 TL. Biraz daha uygun fiyatlı bir şekilde alamaz mıyız? Biraz üstüne koyunca, 60-70 Dolarlık oyunlar alınıyor Steam'den.
Detaylar
Kim cevapladı?BlasTedWizard
Becerikli
Resmi sitesinde, 1.040 TL. Biraz daha uygun fiyatlı bir şekilde alamaz mıyız? Biraz üstüne koyunca, 60-70 dolarlık oyunlar alınıyor Steam'den.
Vallaha hocam en iyisi IDM. Bir de çakması FDM var ama tam iyi değil. Bir de başka yöntemlerle alabilirsiniz ama korsana destek vermiyoruz
Hiçbir yerde ucuza bulamazsın.
2-3 yıl önce 300 küsur TL'ye almıştım.
Aklına yatarsa 580TL'ye 1 yıllık lisans al, 1 yıl içerisinde de alırsın ömür boyu lisansı elbet.
Edit: Bu arada parasını sonuna kadar hak eden yazılımlardan biri.
2-3 yıl önce 300 küsur TL'ye almıştım.
Aklına yatarsa 580TL'ye 1 yıllık lisans al, 1 yıl içerisinde de alırsın ömür boyu lisansı elbet.
Edit: Bu arada parasını sonuna kadar hak eden yazılımlardan biri.
En iyisi Jdownloader 2 hocam ya. Ben 5 yıldır sadece bunu kullanıyorum mükemmel. Hem de ücretsiz. IDM'e para vermeye gerek yok.
Vallaha hocam en iyisi IDM. Bir de çakması FDM var ama tam iyi değil. Bir de başka yöntemlerle alabilirsiniz ama korsana destek vermiyoruz. En kötü ihtimal deneme süresini sıfırlayan Regedit dosyları internette var. Para vermeden en güvenilir ve ucuz yöntem bu. Bir de zor ihtimal ama internette key paylaşan yerler var. Hangisi tutarsa deneyin.
Çakma demek pek uygun olmaz. Linux desteği de olan ücretsiz güzel bir alternatif. Hocam key muhabbeti çalışmıyor aynı şekil piyasadaki crackler de. Adamlar crack mevzusunu zamanında bir Update ile çözdüler. O güncellemeden sonra "Fake Serial" hatası vermeye başladı. Hatırlayanlar illaki olacaktır o güncellemeyi
KakaoluKekAdam
Yetkin
AB Download Manager kullanabilirsin. Ve YouTube videoları indirmek için yt-dlpGitHub - amir1376/ab-download-manager: A Download Manager that speeds up your downloads
A Download Manager that speeds up your downloads. Contribute to amir1376/ab-download-manager development by creating an account on GitHub.
GitHub - yt-dlp/yt-dlp: A feature-rich command-line audio/video downloader
A feature-rich command-line audio/video downloader - yt-dlp/yt-dlp
Ama illaki IDM kullanacaksan Trial reset program var deneme sürümü biterse reset atıyor.
- Makaleler
- 5
GitHub'ta bulunan açık kaynak kodlu IDM Trial Reset aracıyla crack'siz, ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Deneme sürümünü 30 günde bir sıfırlıyor.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-