TechDelisi

Uzman
Store açıldığında kendini tekrar kapatıyor. Recep Bey'in daha önce paylaştığı bir yöntemi denedim ancak işe yaramadı.

Kod:
Reinstall-preinstalledApps.zip
Set-ExecutionPolicy Unrestricted.
cd C:\Users\[kullanıcıadınız]\Downloads
.\reinstall-preinstalledApps.ps1 *Microsoft.WindowsStore*

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat menüsünden "ayarlar"ı seç güncelleme ve güvenlik" bölümüne git ve "Windows Update"i seç güncellemeleri denetle" butonuna tıkla ve mevcut güncellemeleri yükle kardeşim bu sorunu çözebilir çözmezse teknoloji destek hattı var istersen orayı ara birçok ayar yapıyorlar sorunu çözüyorlar bende oradan destek aldım.

Ayar yapılmış bir Windows kullanıyorum Update yaparsam sorun zaten çözülür ve yaptığım tüm ayarlar boşa gider.

Store açıldığında kendini tekrar kapatıyor. Recep Bey'in daha önce paylaştığı bir yöntemi denedim ancak işe yaramadı.

Kod:
Reinstall-preinstalledApps.zip
Set-ExecutionPolicy Unrestricted.
cd C:\Users\[kullanıcıadınız]\Downloads
.\reinstall-preinstalledApps.ps1 *Microsoft.WindowsStore*

Kökten mağazayı tamamen kaldırıp yüklemeyi deneyelim.
Öncelikle PowerShell'i yönetici olarak açın.

Kod:
Get-AppxPackage *WindowsStore* | Remove-AppxPackage

Get-AppxPackage -allusers Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppxManifest.xml"}

Öncelikle ilk attığım komutu çalıştırın. Bunu uygularsanız tamamen mağaza silinecek. Sonra ikinci komut ile tekrar yükleyin.

Kökten mağazayı tamamen kaldırıp yüklemeyi deneyelim.
Öncelikle PowerShell'i yönetici olarak açın.

Kod:
Get-AppxPackage *WindowsStore* | Remove-AppxPackage

Get-AppxPackage -allusers Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppxManifest.xml"}

Öncelikle ilk attığım komutu çalıştırın. Bunu uygularsanız tamamen mağaza silinecek. Sonra ikinci komut ile tekrar yükleyin.
İşe yaramıyor. MS Forumlarındaki bilgileri copy paste etmenize gerek yok bunları ben denedim.