Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Windows Update hizmetini kapatabilirsiniz:

1. Çalıştır kutusunu çağırmak için Windows logo tuşu + R tuşlarına aynı anda basın.
  2. services.msc yazın ve Enter tuşuna basın.
  3. Windows Update'e gidin ve çift tıklayın.
  4. Başlangıç türünde "Devre Dışı" seçeneğini seçin. Ardından ayarları kaydetmek için "Uygula" ve "Tamam"a tıklayın.
Windows 10 veya 11 Pro sürümünü kullanıyorsanız:
  • Windows logo tuşu + R'ye basın, ardından gpedit.msc yazın ve Tamam'a tıklayın.
  • "Bilgisayar Yapılandırması" > "Yönetim Şablonları" > "Windows Bileşenleri" > "Windows Update"e gidin.

1708077004148.webp

• "Son kullanıcı deneyimini yönetin"e tıklayın.
  • "Otomatik Güncelleştirmeleri Yapılandır"a çift tıklayın.
  • Soldaki Yapılandırılmış Otomatik Güncelleştirmeler'de "Devre dışı bırakıldı" seçeneğini seçin ve Windows otomatik güncelleme özelliğini devre dışı bırakmak için Uygula ve "Tamam"a tıklayın.

1708077147794.webp
Windows Update hizmetini kapatabilirsiniz:

1. Çalıştır kutusunu çağırmak için Windows logo tuşu + R tuşlarına aynı anda basın.
  2. services.msc yazın ve Enter tuşuna basın.
  3. Windows Update'e gidin ve çift tıklayın.
  4. Başlangıç türünde "Devre Dışı" seçeneğini seçin. Ardından ayarları kaydetmek için "Uygula" ve "Tamam"a tıklayın.
Windows 10 veya 11 Pro sürümünü kullanıyorsanız:
  • Windows logo tuşu + R'ye basın, ardından gpedit.msc yazın ve Tamam'a tıklayın.
  • "Bilgisayar Yapılandırması" > "Yönetim Şablonları" > "Windows Bileşenleri" > "Windows Update"e gidin.

1708077004148.webp

• "Son kullanıcı deneyimini yönetin"e tıklayın.
  • "Otomatik Güncelleştirmeleri Yapılandır"a çift tıklayın.
  • Soldaki Yapılandırılmış Otomatik Güncelleştirmeler'de "Devre dışı bırakıldı" seçeneğini seçin ve Windows otomatik güncelleme özelliğini devre dışı bırakmak için Uygula ve "Tamam"a tıklayın.

1708077147794.webp

Çözüm
Moderasyon mesajımı silmiş. Ne yazdığımı bile hatırlamıyorum ama neyse.

• Windows Bileşenleri'ni genişletin ve Windows Update'i tıklatın.
  • Sağdaki bölmede, Tüm Windows Update özelliklerine erişimi kaldır'ı sağ tıklatın ve sonra da Özellikler'i tıklatın.
  • Devre Dışı'nı tıklatın, Uygula'yı tıklatın ve sonra da Tamam'ı tıklatın.
  • Windows bilesenleri için bilgisayar yapılandırması/yönetim şablonları yolunu izleyin.

Son düzenleyen: Moderatör: