Çözüldü Windows Update sonrası bilgisayar kapanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Winner

Bilgin
Arkadaşlar hiçbir şekilde kapanmıyor. Güç düğmesi de işe yaramıyor. Bunun şarj bitirmek dışı bir çözümü yok mu? Güncelleme sonrasında oldu, ne bozdu bilmiyorum. Ayrıca şu an Windows Update'e de giremiyorum, daire sonsuza kadar dönüyor.

Windows updateyi kapatmak için daha önce bir yazılım kullandınız mı? Veya windows'u optimize etmek için araçlar veya kodlar? Chris Titus yazılımı gibi şeyler?

Windows updateyi kapatmak için daha önce bir yazılım kullandınız mı? Veya windows'u optimize etmek için araçlar veya kodlar? Chris Titus yazılımı gibi şeyler?
Hayır sadece güncelleme yaptım. Bilgisayar CMD komudu dışı kapanmıyor. Ve Windows Update arayüzü de kitlendi, daire sonsuza kadar dönüyor.

Windows dosyaların bozulmuş, USB bellek ile fortmat atar gibi işleme başlayıp, onar seçeneği ile devam etmen gerekli.

Sorun gidericiyi açınca düzeldi. Windows Update de geri geldi.

Çözüm
Hayret, bizde çalışmıyor o sorun giderici, bir faydasını göremedik hiç
Hocam onu açınca daha hiçbir şey gelmeden bir anda PC kapandı, geri açtığımda hem normal kapanıyordu hem de Update geri gelmişti.

İfadeler: X99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…