Çözüldü Windows Update'de "Bir Hatayla karşılaşıldı 0x80070643" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
KB5001716 güncellemesi hocam. Acaba Windows tarafında mı yine aynı sorunlar oldu bu güncellemede?
Tabii ki yeni bir sorun, Windows bunun için henüz bir açıklama yapmadı ve şu an elindeki tek çözüm güncellemeyi gizlemek. Bu problem de çok yeni, 24 saatlik bile değil o kadar söyleyeyim.

* Yüklü uygulamalar kısmından güncellemeyi kaldır ve bilgisayarı yeniden başlat. Şansın varsa güncelleme yüklü olarak sistem yeniden açılmış olacaktır. Onun harici tek çözüm gizlemek şu anlık.

@Kedicik,

Maalesef. Windows Update Sorun Gidericisi de, konuda yazanlar da bir işe yaramadı. Sorun hâlâ devam etmekte.
Biraz daha bakındım ve çoğu kişinin bir ay öncesine kadar aynı sorunları yaşadığını gördüm. Hâlâ daha sorunu çözememiş insanlar var mış. Diğer güncellemeleri beklemekten başka çare yok gibi gözüküyor ama bu konuya bir bakabilirsin:

Hocam bu sorun Microsoft Store'nin açılmasına engel oluyor glb Microsoft Store'ye giremiyorum

O başka bir şeyden dolayı olabilir. Çünkü bende öyle bir sorun yok, Microsoft Store'a girebiliyorum.

Açıldı yeniden başlatınca am ahala Update sorunu devam ediyor benim eskiden de bu tarz hatalar olunca çözmek için kullandığım komutlar vardı onlarda işe yaramadı bekleyeceğiz galiba.

Bahsi geçen güncelleme KB5034441 ise Windows bu güncellemeyle alakalı çözüm yayınlayana kadar gizleyebilirsin:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…