Genelikle Windows kullanan birisiyim. macOS denemek istiyorum. Ekran kartım 1050 Ti. İşlemcim 9400F. 16 GB RAM var.
En son hangi macOS sürümü olur? En güncelini kullanmak isterim.
G diskinden verebilirim bölüm. Ama tabii denedikten sonra geri alabilir miyim verdiğim alanı? Yani 100 GB verirsem geri kazanır mıyım? Yoksa o verdiğim alan bozulur mu?
Dualboot yapmanın bir zarar var mı?
G diskinde oyunlar var. Yani 100 en fazla 200 GB verebilirim.
High Sierra işimi görür mü? Oyun indirip denemeyeceğim. Sadece Discord, YouTube, Instagram takılırım. High Sierra dışına çıkamaz mıyım? En güncel sürüm olan macOS Ventura. Kursam kötü verim mi alırım?
High Sierra işimi görür mü? Oyun indirip denemeyeceğim. Sadece Discord, YouTube, Instagram takılırım. High Sierra dışına çıkamaz mıyım? En güncel sürüm olan macOS Ventura. Kursam kötü verim mi alırım?
Gerçekten en fazla High Sierra mı kullanabilirim? Bir video önerir misiniz?
Sizin video'nuzu izledim. Diski siliyorsunuz. Benim g diskim oyunla dolu. Bir zarar görür mü? @Recep Baltaş
Kurmak istiyorum. Fakat gözüme zor geldi. Detaylı anlatım yapan bir video atar mısınız? Sanırım en son High Sierra kurabiliyorum. Ona göre video atarsanız sevinirim.
Herkese selamlar. Bu yazımızda sizlerle beraber OpenCore önyükleyici aracılığı ile Dual Boot Hackintosh yapacağız. Öncelikle başlamadan önce teyit etmemiz gerekenler:
Donanımınız Hackintosh uyumlu mu?
Donanımınız için en verimli Hackintosh sürümü hangisidir?
16/32GB bir USB bellek
Bu iki soru için macOS kategorisinde konu açıp, konu içeriğine donanım bilgilerinizi detaylıca belirttikten sonra cevaplandırabiliriz. Benim donanımım:
Herkese selamlar. Bu yazımızda sizlerle beraber OpenCore önyükleyici aracılığı ile Dual Boot Hackintosh yapacağız. Öncelikle başlamadan önce teyit etmemiz gerekenler:
Donanımınız Hackintosh uyumlu mu?
Donanımınız için en verimli Hackintosh sürümü hangisidir?
16/32GB bir USB bellek
Bu iki soru için macOS kategorisinde konu açıp, konu içeriğine donanım bilgilerinizi detaylıca belirttikten sonra cevaplandırabiliriz. Benim donanımım:
Discord'a en kötü tarayıcıdan da girersiniz lakin programlardan kastınız nedir? Örneğin Xcode ise Apple zaten bu gibi programlarının minimum işletim sistemi desteğini belirtiyor. Sorun yaşarsınız.
Discord'a en kötü tarayıcıdan da girersiniz lakin programlardan kastınız nedir? Örneğin Xcode ise Apple zaten bu gibi programlarının minimum işletim sistemi desteğini belirtiyor. Sorun yaşarsınız.