Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

selımcan ggöker

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, bir sıkıntım var. Sizde de oluyor mu bu sıkıntı? Şu şekilde oluştu: En son gelen Windows 11 2025 güncellemesini yaptım, bir de üstüne NVIDIA 572.16 güncellemesini yaptım. Her şey iyi, hoş; hiçbir sıkıntı yok. Video izlerken ya da PC'de bir şey yaparken sorun yok, fakat oyun oynarken masaüstüne iniyorum. Örnek veriyorum, Google Chrome'u açıyorum, yani herhangi bir uygulama açıyorum, arka planda oyuna geri dönüyorum ve oyun takılıyor. Donarak sonra 5 saniye sonra oyun tamamen donuyor, görev yöneticisinden oyunu kapatmak zorunda kalıyorum. Bu her türlü oyunda oluyor; hikaye tabanlı olsun, online oyun olsun. Daha önce böyle bir şey yoktu, güncellemeleri yaptıktan sonra olmaya başladı. Nvidia app'den dolayıdır diye düşündüm, eski sürüme geçtim, ancak devam ediyor. Yeni dedim, Windows güncellemelerindendir diye silmek istedim, ama silinmiyor. Artık eski Windows'un yaptığı güncelleme silinemiyor. Yardım edin.

İşlemci: i9-14900K, ekran kartı: RTX 4090.

Çözüm
İnternete Hotfix nedir diye yazdım

Windows Hotfix Downloader diye bir şey çıktı​

Herhalde bunu indirip çalıştırmamı istiyorsun tamam reis deniyorum şimdi umarım düzelir 😔

NVIDIA Support

GeForce Hotfix sürücü Sürümü 572.24 diye bir şey buldum bunumu ıdnırmem lazım reıs yardımcı olur musun​

Recep Bey'in demek istediği driver bu:

1739273908302.webp

1739273958090.webp

İndirme linki: https://international.download.nvid...ok-win10-win11-64bit-international-dch.hf.exe
İnternete Hotfix nedir diye yazdım. Windows Hotfix Downloader diye bir şey çıktı.
Herhalde bunu indirip çalıştırmamı istiyorsun. Tamam reis deniyorum şimdi umarım düzelir. 😔

Hotfix sürücüsünü kurup dener misiniz?
NVIDIA Support
GeForce Hotfix Sürücü Sürümü 572.24 diye bir şey buldum. Bunu mu indirmem lazım reıs? Yardımcı olur musun?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternete Hotfix nedir diye yazdım

Windows Hotfix Downloader diye bir şey çıktı​

Herhalde bunu indirip çalıştırmamı istiyorsun tamam reis deniyorum şimdi umarım düzelir 😔

NVIDIA Support

GeForce Hotfix sürücü Sürümü 572.24 diye bir şey buldum bunumu ıdnırmem lazım reıs yardımcı olur musun​

Recep Bey'in demek istediği driver bu:

1739273908302.webp

1739273958090.webp

İndirme linki: https://international.download.nvid...ok-win10-win11-64bit-international-dch.hf.exe

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm