Windows vs MacOS vs Linux

Hangisini tercih edersin?

• Windows

• MacOS

• Linux

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Pop_os u diskten silip üstüne oyun kuralı yaklaşık 1 ay oluyor.
Kali'yi de belli toolları test etmek için vm olarak kurmuştum.

Efendim, bu konu ile benzer bir rehberim var. Alta koydum isterseniz bakabilirsiniz.

Yok hocam. Bir daha kurarken o " acaba BIOS'u mu uçurdum lan " düşüncesini yaşamak istemiyorum . Ayrıca bir bilene de sordum ama çok da işe yaramadı.

Yok hocam. Bir daha kurarken o " acaba BIOS'u mu uçurdum lan " düşüncesini yaşamak istemiyorum . Ayrıca bir bilene de sordum ama çok da işe yaramadı.

Ne hocam?

Ek: Oyun performansı için diyorsanız; bazı oyunlarda aşırı bir FPS farkı oluşurken. Bazılarında FPS düşüşü yaşayabiliyorsunuz. Gümüş ve üzeri olan çoğu oyun Windows'a oranla daha optimize çalışıyor.

BIOS neden uçacak? Benim bilgisayara 10-15 kez farklı işletim sistemlerini kurmuşumdur. Hiçbirinde bir sorun yaşamadım.

Öyle değil. Haklıksız ediyorsunuz.

BIOS neden uçacak? Benim bilgisayara 10-15 kez farklı işletim sistemlerini kurmuşumdur. Hiçbirinde bir sorun yaşamadım.

Pop_os u kurarken bir ara ekran bir süre görüntü vermeden kaldı öyle 2 3 dakika kadar. O yüzden bir an tereddüte düştüm. Sonuçta ilk defa kuruyordum. Ama bir daha kurarsam dalgınlığıma gelip yüksek ihtimal aynı şeyi gene yaşarım .
Bir de dualboot olarak kurduğum için genelde 2. OS'a geçmeye üşenirim.

Efendim, eğer aşırı bir şekilde kullanmanız gereken bir program yoksa Linux en iyi tercih.

Pek öyle değil. Haksızlık ediyorsunuz.
Yazdığım mesajda neye/kime haksızlık ediyorum anlamadım. Kendime mi haksızlık ediyorum? İşletim sistemi eleştirisi yapmadım. Sadece kendi ihtiyaçlarımı Windows'un karşıladığını ve haliyle başka bir işletim sistemine ihtiyaç duymadığımı söyledim.

İfadeler: 001
Bu siteden https://www.protondb.com/ oynayacağınız oyunlara bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…