Koneko Toujou
Üstün
Efendim, eğer aşırı bir şekilde kullanmanız gereken bir program yoksa Linux en iyi tercih.
AMD kontrol arayüzü, Premiere, AE, paint.net ve HWiNFO programlarına kesin ihtiyaç duyuyorum ama bunlar da Linux'da yok galiba.
Efendim, eğer aşırı bir şekilde kullanmanız gereken bir program yoksa Linux en iyi tercih.
Biraz yapmışsınız.Diğer işletim sistemleri kafamda sadece can sıkıntısından sonra oluşan bir meraktan ibaret.
Yazdığım mesajda neye/kime haksızlık ediyorum anlamadım. Kendime mi haksızlık ediyorum?İşletim sistemi eleştirisi yapmadım. Sadece kendi ihtiyaçlarımı Windows'un karşıladığını ve haliyle başka bir işletim sistemine ihtiyaç duymadığımı söyledim.
![]()
AMD arayüzü neden lazım? Ayrıca HWİNFO nedir? İnternetten baktım güzel bir şey gibi duruyor.AMD kontrol arayüzü, Premiere, AE, paint.net ve HWiNFO programlarına kesin ihtiyaç duyuyorum ama bunlar da Linux'da yok galiba.
Sanırım yazdığım şeyi tam anlayamamış olabilirsin. Yani diyorum ki diğer işletim sistemleri benim için sadece bir meraktan ibaret. Diğer işletim sistemlerine ihtiyaç duymuyorum, sadece bazen canım sıkıldığında o işletim sistemlerini merak ediyorum diyorum.
Biraz yapmışsınız.
AMD arayüzü neden lazım? Ayrıca HWiNFO nedir? İnternetten baktım güzel bir şey gibi duruyor.
Linux Roblox desteklemediği sürece Windows'tan devam.
Linux Roblox desteklemediği sürece Windows'tan devam.
Şu anda indirdim. Ama yapay zeka görüntü ile alakalıysa işime gelmiyor.AMD arayüzü tamamen alışkanlıktan. Bir de son çıkan yapay zekayla görüntü oluşturma teknolojisi için özel adını unuttum. HWiNFO da çok detaylı bir kaynak izleme programı. Oldukça işe yarıyor. Özellikle OC işlemlerinde çok rol oynuyor.
Ben oynayabiliyorum.
Linux'ta Roblox nasıl oynanır?
Merhaba, biliyorsunuz ki Roblox anticheat geldiğinden beri Linux'ta çalışmıyor. Ama son 1 ayda bazı araçlar sayesinde çalışmaya başladı. Bu araçlardan biri vinegar, vinegar Roblox'su çalıştırması için yapılmış bir Wine versiyonu gibi bir şey. Ve bütün dağıtımlarda çalıştırabilirsiniz, nasıl mı...www.technopat.net
Web?Resmi destek olmadığı için optimizasyon olarak kötü oluyor. Ayrıca bunun desteği de kalktı.