Hangisini tercih edersin?

• Windows

• MacOS

• Linux

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Diğer işletim sistemleri kafamda sadece can sıkıntısından sonra oluşan bir meraktan ibaret.
Biraz yapmışsınız.
Yazdığım mesajda neye/kime haksızlık ediyorum anlamadım. Kendime mi haksızlık ediyorum? :) İşletim sistemi eleştirisi yapmadım. Sadece kendi ihtiyaçlarımı Windows'un karşıladığını ve haliyle başka bir işletim sistemine ihtiyaç duymadığımı söyledim. :)

AMD kontrol arayüzü, Premiere, AE, paint.net ve HWiNFO programlarına kesin ihtiyaç duyuyorum ama bunlar da Linux'da yok galiba.
AMD arayüzü neden lazım? Ayrıca HWİNFO nedir? İnternetten baktım güzel bir şey gibi duruyor.

Sanırım yazdığım şeyi tam anlayamamış olabilirsin. Yani diyorum ki diğer işletim sistemleri benim için sadece bir meraktan ibaret. Diğer işletim sistemlerine ihtiyaç duymuyorum, sadece bazen canım sıkıldığında o işletim sistemlerini merak ediyorum diyorum.

Diğer işletim sistemlerini merak ediyor olmam, onları eleştiriyor olduğum anlamına gelmiyor. Onlara ihtiyaç duymadığımı belirttim. zaten.

Diğer işletim sistemlerine ihtiyaç duymayışımdan dolayı, onları sadece merak ediyor oluşumdan dolayı özür dilerim senden. :) Umarım gönlünü alabilmişimdir.

Biraz yapmışsınız.

AMD arayüzü neden lazım? Ayrıca HWiNFO nedir? İnternetten baktım güzel bir şey gibi duruyor.

AMD arayüzü tamamen alışkanlıktan. Bir de son çıkan yapay zekayla görüntü oluşturma teknolojisi için özel adını unuttum. HWiNFO da çok detaylı bir kaynak izleme programı. Oldukça işe yarıyor. Özellikle OC işlemlerinde çok rol oynuyor.

Linux Roblox desteklemediği sürece Windows'tan devam.

AMD arayüzü tamamen alışkanlıktan. Bir de son çıkan yapay zekayla görüntü oluşturma teknolojisi için özel adını unuttum. HWiNFO da çok detaylı bir kaynak izleme programı. Oldukça işe yarıyor. Özellikle OC işlemlerinde çok rol oynuyor.
Şu anda indirdim. Ama yapay zeka görüntü ile alakalıysa işime gelmiyor. :(

Ben oynayabiliyorum.

Resmi destek olmadığı için optimizasyon olarak kötü oluyor. Ayrıca bunun desteği de kalktı.