Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
Merhaba. Dosyaların Checksum kodlarını da belirtirsen dokunulmamış olduklarına inanabiliriz. (Yani sen de emin olabilirsin)
BetaArchive üzerinden alınmış taranmış RIPlenmiş diskler veya WinWorld üzerinden indirilen ISO'lar değiller ise dokunulmuş olma ihtimalleri var.
Benim 10 yıldır BetaArchive'da üyeliğim var. Cross-check yaparak orijinal olduklarına emin olabiliriz.
BetaArchive üzerinden alınmış taranmış RIPlenmiş diskler veya WinWorld üzerinden indirilen ISO'lar değiller ise dokunulmuş olma ihtimalleri var.
Benim 10 yıldır BetaArchive'da üyeliğim var. Cross-check yaparak orijinal olduklarına emin olabiliriz.
Darth Maul
Deneyimli
Ufak bir aratma ile kolayca key bulabilirsiniz hocam. Çoğu çalışıyor.
Aziz yildiz
Başarılı
Xp Media Center var mı?
Merhaba. Dosyaların Checksum kodlarını da belirtirsen dokunulmamış olduklarına inanabiliriz. (Yani sen de emin olabilirsin)
Windows 2000 ile siteye nasıl girebildiniz 
Kralsın hocam. Arşive ekleme vakti.ISO dosyalarına dokunulmamıştır:
Eki Görüntüle 52338
Eki Görüntüle 52339
![]()
File folder on MEGA
mega.nz
Darth Maul
Deneyimli
Evet.
User Agent eklentisi kullanıyor olabilir.
Aziz yildiz
Başarılı
Şimdi denedim. Çok garip bir eklentiymiş
Bu dosyaları başka bir siteye yüklediniz mi? Eski sürümleri indirirken kota aşımına uğradı.