Rehber Windows'a veda ettim: Linux'a geçiş süreci, zorluklar ve çözümler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Omerta Silenzio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 626
2 ayda dual boot'u rafa kaldırmışsın, tebrik ederim valla. O bağı koparmak en zor adımdır, sen onu çoktan aşmışsın.
Aslında ben baya şanslıydım bu konuda.

Şöyle söyleyeyim, yaptığım iki işin de programları herhangi bir Linux ortamında çok rahat çalışıyordu, hatta Windows'tan daha iyi bile performans alıyordum. Bu yüzden sadece klasörlerimi taşımam yetti arttı o konuda. Oyunlarda ise; Benim zaten ana oyun cihazım konsolum olduğu için arkama bile bakmadım diyebilirim.

Güzel bir rehber.

Windows ile linux sanal makinedeki gibi hızlı geçiş sistemi mümkün mü sizce?

Çünkü ben yeniden başlatmadan veya oturum kapatmadan anında geçiş yapmak istiyorum. Bu süreç içerisinde araştırmalarımız olduysa bu konuya da zaman ayırdınız mı?

Ben hala asla ve asla linux ile yazılımların alternatiflerinin gereğini yerine getirmediğini ve uzun vadede de bunun bir geleceğinin olacağını düşünmüyorum.

Amaç hepsini gerektiği yerde hızlı bir geçişle kullanmaktır. Tabii ki sistemin bütün çekirdeklerini sanal olmayan yöntemlerle kullanmasını çok isterim.

Bu konuyu da herkesin bu süreçlerden geçmesi sebebiyle araştırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…