Yani Fastboot ve benzeri araclar Android SDK ile MacOS'te erisilebilir durumda. EEPROM'a yazmak icin de i2C-Tools ve flashrom gibi toollar var.
Ek olarak libusb kullanarak gelistirilmis pek cok seyin de desteklendigini soylemek yanlış olmaz sanirim;

Cihaza bagli macOS destekler. Hiçbir sekilde olmuyor tam dogru sayilmaz. Yine de demek istediginizi anladim.

Yani ben elektronikçilerde veya bu tarz telefon işleri ile ilgilenenlerde gördüğüm hep Windows 7 yüklü sistemlerle çalışırlar. Tabii bilene sormak lazım o işi yapanlara.

Yani ben elektronikçilerde veya bu tarz telefon işleri ile ilgilenenlerde gördüğüm hep Windows 7 yüklü sistemlerle çalışırlar. Tabii bilene sormak lazım o işi yapanlara.
Ucuz cihazda, alistigin yerde yapmak varken, neden duzen degistirip kendini zora sokasin? Mac cihazlar bu tarz isler icin fazla pahali. Windows 7 kurduklari cihazlarin cogu fi tarihinden kalma cihazlar. Yazilim attiklari cihazlarda fi tarihinden degilse, MacOS destekler. Ama biraz da iste cihaza bagli dedigim gibi.

Ucuz cihazda, alistigin yerde yapmak varken, neden duzen degistirip kendini zora sokasin? Mac cihazlar bu tarz isler icin fazla pahali. Windows 7 kurduklari cihazlarin cogu fi tarihinden kalma cihazlar. Yazilim attiklari cihazlarda fi tarihinden degilse, macOS destekler. Ama biraz da iste cihaza bagli dedigim gibi.

Yani bunlar küçük örnekler çok çeşitli koşullar olabilir. Bu konuda Windows çok zengin program çeşitliliği açısından.