Detaylar
Kim cevapladı?Bitlocker kapalıysa direkt Mint’e geç. Oradan da yapabilirsin. Bitlocker açıksa geçici olarak kapatıp dediğimi yap.
Helox
Üstün
Sata SSD.HDD'mi kullanıyorsunuz? HDD ise defrag işlemi gerekebilir.
Bitlocker açık değil de Mint'te nasıl yapılıyor bilmiyorum.Bitlocker kapalıysa direkt Mint’e geç. Oradan da yapabilirsin. Bitlocker açıksa geçici olarak kapatıp dediğimi yap.
RockyHighway79
Üstün
Aynı SSD'ye 2 farklı işletim sistemi kurmanızı önermem. Biri diğerini elimine edebilir.
Helox
Üstün
Elimde başka disk yok.Aynı SSD'ye 2 farklı işletim sistemi kurmanızı önermem. Biri diğerini elimine edebilir.
Kurulumda Windows’un yanına kur seçince alan ayırma barı çıkıyor.Bitlocker açık değil de Mint'te nasıl yapılıyor bilmiyorum.
RockyHighway79
Üstün
Başka disk alana kadar bekle bence. Ama karar senin tabii ki, ben uyarımı geçeyim de.
Helox
Üstün
Zaten test amaçlı kuracağım. İstediğim şeyleri çalıştırıp iyi performans verirse direkt geçiş yapacağım.Başka disk alana kadar bekle bence. Ama karar senin tabii ki, ben uyarımı geçeyim de.
RockyHighway79
Üstün
Verilerini yedeklemeyi unutma. Önce yedek al, sonra kur.Zaten test amaçlı kuracağım. İstediğim şeyleri çalıştırıp iyi performans verirse direkt geçiş yapacağım.