Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.424 Yer Tensura 29 Ekim 2025 #1 Linux Mint için 90GB alan ayırmak istedim ama Windows en fazla 1GB ayırmama izin veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Linux Mint için 90GB alan ayırmak istedim ama Windows en fazla 1GB ayırmama izin veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.048 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.643 Yer Slytherin 29 Ekim 2025 #2 Bitlocker kapalıysa direkt Mint’e geç. Oradan da yapabilirsin. Bitlocker açıksa geçici olarak kapatıp dediğimi yap.
Bitlocker kapalıysa direkt Mint’e geç. Oradan da yapabilirsin. Bitlocker açıksa geçici olarak kapatıp dediğimi yap.
Ç çamlıca Becerikli Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 161 Beğeniler 91 29 Ekim 2025 #3 HDD'mi kullanıyorsunuz? HDD ise defrag işlemi gerekebilir.
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.424 Yer Tensura 29 Ekim 2025 #4 çamlıca dedi: HDD'mi kullanıyorsunuz? HDD ise defrag işlemi gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Sata SSD. Dark Raiden dedi: Bitlocker kapalıysa direkt Mint’e geç. Oradan da yapabilirsin. Bitlocker açıksa geçici olarak kapatıp dediğimi yap. Genişletmek için tıkla... Bitlocker açık değil de Mint'te nasıl yapılıyor bilmiyorum.
çamlıca dedi: HDD'mi kullanıyorsunuz? HDD ise defrag işlemi gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Sata SSD. Dark Raiden dedi: Bitlocker kapalıysa direkt Mint’e geç. Oradan da yapabilirsin. Bitlocker açıksa geçici olarak kapatıp dediğimi yap. Genişletmek için tıkla... Bitlocker açık değil de Mint'te nasıl yapılıyor bilmiyorum.
RockyHighway79 Üstün Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.366 Çözümler 4 Beğeniler 1.408 29 Ekim 2025 #5 Helox dedi: Sata SSD. Genişletmek için tıkla... Aynı SSD'ye 2 farklı işletim sistemi kurmanızı önermem. Biri diğerini elimine edebilir.
Helox dedi: Sata SSD. Genişletmek için tıkla... Aynı SSD'ye 2 farklı işletim sistemi kurmanızı önermem. Biri diğerini elimine edebilir.
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.424 Yer Tensura 29 Ekim 2025 #6 RockyHighway79 dedi: Aynı SSD'ye 2 farklı işletim sistemi kurmanızı önermem. Biri diğerini elimine edebilir. Genişletmek için tıkla... Elimde başka disk yok.
RockyHighway79 dedi: Aynı SSD'ye 2 farklı işletim sistemi kurmanızı önermem. Biri diğerini elimine edebilir. Genişletmek için tıkla... Elimde başka disk yok.
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.048 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.643 Yer Slytherin 29 Ekim 2025 #7 Helox dedi: Bitlocker açık değil de Mint'te nasıl yapılıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulumda Windows’un yanına kur seçince alan ayırma barı çıkıyor.
Helox dedi: Bitlocker açık değil de Mint'te nasıl yapılıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulumda Windows’un yanına kur seçince alan ayırma barı çıkıyor.
RockyHighway79 Üstün Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.366 Çözümler 4 Beğeniler 1.408 29 Ekim 2025 #8 Helox dedi: Elimde başka disk yok. Genişletmek için tıkla... Başka disk alana kadar bekle bence. Ama karar senin tabii ki, ben uyarımı geçeyim de.
Helox dedi: Elimde başka disk yok. Genişletmek için tıkla... Başka disk alana kadar bekle bence. Ama karar senin tabii ki, ben uyarımı geçeyim de.
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.424 Yer Tensura 29 Ekim 2025 #9 RockyHighway79 dedi: Başka disk alana kadar bekle bence. Ama karar senin tabii ki, ben uyarımı geçeyim de. Genişletmek için tıkla... Zaten test amaçlı kuracağım. İstediğim şeyleri çalıştırıp iyi performans verirse direkt geçiş yapacağım.
RockyHighway79 dedi: Başka disk alana kadar bekle bence. Ama karar senin tabii ki, ben uyarımı geçeyim de. Genişletmek için tıkla... Zaten test amaçlı kuracağım. İstediğim şeyleri çalıştırıp iyi performans verirse direkt geçiş yapacağım.
RockyHighway79 Üstün Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.366 Çözümler 4 Beğeniler 1.408 29 Ekim 2025 #10 Helox dedi: Zaten test amaçlı kuracağım. İstediğim şeyleri çalıştırıp iyi performans verirse direkt geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Verilerini yedeklemeyi unutma. Önce yedek al, sonra kur.
Helox dedi: Zaten test amaçlı kuracağım. İstediğim şeyleri çalıştırıp iyi performans verirse direkt geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Verilerini yedeklemeyi unutma. Önce yedek al, sonra kur.