KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.424 Yer Tensura 29 Ekim 2025 #11 Dark Raiden dedi: BitLocker kapalıysa direkt Mint'e geç. Oradan da yapabilirsin. BitLocker açıksa geçici olarak kapatıp dediğimi yap. Genişletmek için tıkla... Bunun rehberi falan var mı? Az önce girip denedim de yanlışlıkla Windows'u sildim sanıp iptal ettim.
Dark Raiden dedi: BitLocker kapalıysa direkt Mint'e geç. Oradan da yapabilirsin. BitLocker açıksa geçici olarak kapatıp dediğimi yap. Genişletmek için tıkla... Bunun rehberi falan var mı? Az önce girip denedim de yanlışlıkla Windows'u sildim sanıp iptal ettim.
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.048 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.643 Yer Slytherin 29 Ekim 2025 #12 Helox dedi: Bunun rehberi falan var mı? Az önce girip denedim de yanlışlıkla Windows'u sildim sanıp iptal ettim. Genişletmek için tıkla... Var da yayınlanmadı daha. Ekran görüntüleri at yardımcı oluruz.
Helox dedi: Bunun rehberi falan var mı? Az önce girip denedim de yanlışlıkla Windows'u sildim sanıp iptal ettim. Genişletmek için tıkla... Var da yayınlanmadı daha. Ekran görüntüleri at yardımcı oluruz.
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.424 Yer Tensura 29 Ekim 2025 #13 Dark Raiden dedi: Var da yayınlanmadı daha. Ekran görüntüleri at yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Bekleyemedim gidip EaseUS Partition Master ile ayırdım. 90 GB ayrılmamış alan var şu anda. Aşağıda ki rehber ile kuracağım.
Dark Raiden dedi: Var da yayınlanmadı daha. Ekran görüntüleri at yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Bekleyemedim gidip EaseUS Partition Master ile ayırdım. 90 GB ayrılmamış alan var şu anda. Aşağıda ki rehber ile kuracağım.