Çözüldü Windows'ta sorunlu profili sorunsuz profille nasıl değiştiririz

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Başlıkta da okunduğu üzere sorunlu profili sorunsuzla değiştirmek istiyorum. Neden değiştirmek istiyorum? Çünkü kullanıcı oturum açamadı hatası alıyorum. Windows'u yeniden kurmama rağmen düzlemedi bu sorun. 2 tane hesabım var şimdi açtım 1 tanesini diğeri şahsi hesabım. Bazı videolarda gördüm Regedit'ten değiştiriyorlardı ama ben anlamadım aranızda bilien biri varsa lütfen yardımcı olusun. Bütün forumları gezdim adamakıllı cevap alamadım.
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hatanın bir ekran görüntüsünü paylaşır mısın? İkincisi nasıl format atmana rağmen düzelmiyor bu sorun? 24H2 deneyebiliriz.

Üçüncüsü bu bir yerel hesap mı yoksa Microsoft hesabı mı?

Windows'u yeniden kurmak dediğin sıfırlama olayıysa, bu format atmak değildir. Temiz bir Windows kurulumunu USB yardımıyla yap. Yükseltme değil, sıfırlama değil, temiz kurulum.

USB'den temiz kurulum yaptım.

Microsoft hesabı.

USB'den temiz kurulum yaptım.

Microsoft hesabı.

Bilgisayara giriş yapabiliyorum ama 2 kez yeniden başlatmam gerekiyor. İlk başlattığımda hatayı veriyor sonra tamam diyorum yeniden başlatıyorum, sonra hata gelmiyor. Şifremi girip devam et diyorum sıfır bir masaüstüyle karşılaşıyorum. Son olarak tekrar yeniden başlattığımda düzliyor, kendi hesabıma giriş yapıyorum. Bu olay yeni SSD almamla başladı.

Windows 11 kullanıyorum bu arada.

Müsait olduğunda cevap verirsen sevinirim abi seviliyorsun.
@Recep Baltaş.

Hızlı başlatma'yı kapatıp dener misin? Bir de kurduğun Windows sürümü nedir? 23H2 mi?

Tm deneyeceğim ben Windows'un kendi sitesinden aldım ISO dosyasını.
Sorun zaten belli bir zaman geçtikten sonra hatayı veriyor yarın bilgisayarı açınca göreceğim Recep abi kusura bakma bu arada geç cevap verdiğim için.
@Recep Baltaş

Günaydın abi bugün bilgisayarı açtığımda hatayı almadım ama 1 gün daha beklemek en iyisi olacak çünkü birkeresinde ben başka ayarlar denemiştim düzeltmek için ertesi gün hata vermedi ama 1 gün sonradan hata vermeye devam etti. Yarın da hata vermesse yazarım buraya, konuyu kapatırım.
@Recep Baltaş.

Bugün bilgisayarı açtığımda bir sorunla karşılaşmadım, sorun çözüldü herhalde sağ ol Recep abi. Eğer sorun devam ederse başka konu açarım bu konuyu kapatıyorum her şey için teşekkürler adamsın.
@Recep Baltaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…