Bu yöntem, Discord'u DLL hijacking yöntemiyle tor ağından geçiriyor.

İlk olarak, DiscordProxifier uygulamasını indirin, bir klasöre atın ve o klasörü Anti-Virüs programınızın dışlamalar kısmına ekleyin. Ardından dosyayı açın. (ilk açılışta gerekli dosyaları indireceğinden biraz bekletebilir.)

1731878276806.webp

Karşınıza bir pencere çıkacak. Soldaki panelde bilgisayarınızda yüklü olan Discord istemcileri listeleniyor. Buradan istediğiniz Discord istemcisini seçin.

1731878344428.webp

"Force stop" tuşuyla sunucunun kapandığından emin olun. Ardından "start server" butonuna basarak sunucuyu başlatın. ("server status: Up" yazıyorsa proxy sunucusu çalışıyordur, sunucu çalışmadan program çalışmaz!)

Sürekli uğraşmamak için isterseniz "proxify the shortcut" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Bu seçenek, Discord istemcisinin kısayolunu Proxy'ye uygun olarak düzenleyecektir. (istediğiniz zaman proxify işlemini geri alabilirsiniz.)

Veya "start with proxy" diyerek seçtiğiniz Client'i proxy ile başlatın. (Discord istemcisinin kısayolunu Proxy'ye uygun olarak düzenlemez.)

Eğer Discord başlamadıysa (Update hatası vs.) "logs" kısmına girin orada kırmızı bir yazı var ise, ve içeriğinde "erişim engellendi" yazıyorsa uygulama antivirüs tarafından engellenmiştir. Uygulamayı anti-virüsünüzun dışlamalar listesine ekleyip tekrar deneyin.

Bu işlemlerin otomatik olarak, bilgisayar açılınca yapılmasını istiyorsanız. "settings" tuşuna basın ve ayarlar kısmına girin.

1731878707428.webp

"Open at startup" ve "Auto Update proxified shortcuts" kısımlarını tikleyin ve "save" tuşuna tıklayın.

Not 1: Proxify edilen shortcutlar bazen güncellemelerde bozulabiliyor, Discord açılmıyorsa bu adımları en baştan deneyin.
Not 2: Attachment atarken bazıları sıkıntı yaşıyor, nedenini bilmiyorum.

VirusTotal

Kod açık kaynaklıdır, istediğiniz şekilde inceleyebilirsiniz!

Test edilen sağlayıcılar: Superonline (✅), Türk Telekom (✅)
*Bölgeden bölgeye değişiklik gösterebilir!

En başta dediğim gibi, bu bir VPN ve GoodbyeDPI alternatifi. Hâlihazırda çalışan ve memnun olduğunuz bir yönteminiz varsa, onu kullanmanızı tavsiye ederim. Herhangi bir sorunuz varsa, konu altına yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyisi Kaspersky VPN bölünmüş tünelleme ile kullanmak biraz pahalı oldu ama 5 cihaz 5 kişi uyguna kullanabilir.

Kaspersky VPN tek cihaz için yani bende premium var en pahalı olan 5 cihaz destekleyen cihazla okey ama VPN tek bir cihaz için var maalesef (denendi onaylandı)

Hız konusunda benim altyapımda sınıfta kalıyor.

Tabii dediğim gibi halihazırda kullandığınız bir yöntem varsa bu yönteme geçmenize gerek yok. Bu yöntem sadece bir alternatif.

Merhaba dostum biz Steam vs oyunları oynuyoruz tabii ki yarısında hile koruma vs var bu hesaplarıma ban falan attırmaz değil mi?

Merhaba dostum biz Steam vs oyunları oynuyoruz tabii ki yarısında hile koruma vs var bu hesaplarıma ban falan attırmaz değil mi?

Oyunlara bir etkisi yok. Dediğim gibi bu yöntem, Discord'u DLL hijacking yöntemiyle tor ağından geçiriyor. Arkada ekstra olarak sadece tor ve gost açıyor. Ben ve arkadaşlarım Valorant ve GTA 5 oynarken kullanıyoruz şu ana kadar ban yemedik.

Elinize sağlık, herhangi bir ağ açığından da korur mu bu yöntem? Tor ağına bağlandığından daha güvenli gibi duruyor.

Teşekkürler, ağ açığından neyi kastettiğinize bağlı. Sadece Discord'un trafiğini tor ağı üzerinden geçiriyor. Ancak yine de açıklar oluşabilir; bu açıkları önlemek için bilgisayarınızın trafiğinin tamamını tor ağı üzerinden geçirmeniz gerekir.

Merhaba hocam konuyu hortlatıyorum ama çok teşekkürler uzun zamandır buna benzer bir uygulama arıyordum.