Wartz Üstün Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.128 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.912 19 Şubat 2026 #21 Asily dedi: Peki önerdiğiniz bir dağıtım var mı? ZorinOS düşünüyorum, Mint önerenler olucak ama arayüzü hiç hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla... ZorinOS veya Fedora.
Asily dedi: Peki önerdiğiniz bir dağıtım var mı? ZorinOS düşünüyorum, Mint önerenler olucak ama arayüzü hiç hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla... ZorinOS veya Fedora.
KS KS Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.642 Makaleler 9 Çözümler 10 Beğeniler 1.912 Yer Karabük 19 Şubat 2026 #22 Bozend dedi: Bloatware cehennemi kurulum yaparken sürekli üyelik aldırtmaya çalışıyor her güncellemede bir sorun eskisi gibi Linux'a hazırlık yapıp kalıcı olarak geçicicem Genişletmek için tıkla... Bende şimdilik Linux’a geçicem gibi görünüyor. Alışamıyorum ama, yıllardır Windows kullandım.
Bozend dedi: Bloatware cehennemi kurulum yaparken sürekli üyelik aldırtmaya çalışıyor her güncellemede bir sorun eskisi gibi Linux'a hazırlık yapıp kalıcı olarak geçicicem Genişletmek için tıkla... Bende şimdilik Linux’a geçicem gibi görünüyor. Alışamıyorum ama, yıllardır Windows kullandım.
23783 Üstün DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.908 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 6.314 19 Şubat 2026 #23 Asily dedi: Peki önerdiğiniz bir dağıtım var mı? Zorin OS düşünüyorum, Mint önerenler olacak ama arayüzü hiç hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla... CachyOS, Fedora ya da Mint kurup istediğiniz herhangi bir DE kurun.
Asily dedi: Peki önerdiğiniz bir dağıtım var mı? Zorin OS düşünüyorum, Mint önerenler olacak ama arayüzü hiç hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla... CachyOS, Fedora ya da Mint kurup istediğiniz herhangi bir DE kurun.