nakoicve

Uzman
Merhaba. Başlıktan da anlaşıldığı gibi yeni masaüstü bilgisayar aldım... Şu an kullandığım Laptopuma Windows 11'i kendim satın alarak kurmuştum key ile... Yeni bilgisayarımda da Windows'u kendi hesabım ile orijinal kullanmaya devam edebilir miyim? Veya ne gibi işlemler yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Powershell ile slmgr.vbs /dlv komutunu çalıştırın açılan pencerede lisans türünüz "Retail" olarak görünüyorsa dediğiniz gibi yapabilirsiniz. "OEM" veya "VOLUME" şeklinde belirtiliyorsa yeni lisans almanız gerekir.

Merhaba. Başlıktan da anlaşıldığı gibi yeni masaüstü bilgisayar aldım... Şu an kullandığım Laptopuma Windows 11'i kendim satın alarak kurmuştum key ile... Yeni bilgisayarımda da Windows'u kendi hesabım ile orijinal kullanmaya devam edebilir miyim? Veya ne gibi işlemler yapmalıyım?

Laptopu Microsoft hesaba bagla.
Laptop OEM key degil ise, masaustune hesap ile kurulum yap.
Ya da Home kurarsın piyasada 300 civarı Home Retail key var, rahat bulunur, bul ve etkinleştir pek sıkıntı degil.

Teşekkürler hiç uğraşmayıp 150 TL ye key aldım yeni... Windows 11 Home kurulu geldi diğeri proyudu bu daha iyi teşekkürler cevaplar için