termalmacun
Başarılı
Windows'un kendi sitesi üzerinden ISO dosyasını indiremiyorum, görünmüyor. Nasıl indirebilirim?
Site: Windows 10
Dilerseniz Techolay'dan da indirebilirsiniz, güncelleyeli 1 ay bile olmadı.
Microsoft tarafından geliştirilen ve yerini Windows 11'e devreden işletim sistemi.
- Recep Baltaş
- windows 10 windows 10 imaj windows 10 imaj dosyası windows 10 imaj indir windows 10 imaj indir türkçe windows 10 iso windows 10 iso dosyası windows 10 iso indir windows 10 iso indir türkçe windows 10 türkçe iso indir
- Windows Sürümleri
Windows'un kendi sitesi üzerinden ISO dosyasını indiremiyorum, görünmüyor. Nasıl indirebilirim?
Sitede öğeyi denetle veya incele kısmından sol üstten şunu açın:
Eki Görüntüle 141324
Sayfayı yenileyin. Aşağıda ISO indirme ekranı açık olacaktır.
Eki Görüntüle 141326
Buradan indir:
Son yapı: 5794 guncelleme derdin olmaz.![]()
Summary for Feature update to Windows 10, version 22H2 (19045.5794) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro
Summary for Feature update to Windows 10, version 22H2 (19045.5794) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.uupdump.net
Err_connectıon_reset hatası alıyorum, Microsoft siteleri hep bu şekilde oluyor bekletip açılmıyor...
Bu site üzerinden nasıl indireceğim?
Böyle bir hata alıyorum.F donanımda "UUP DUMP gereksiz uygulamaları çıkartarak ISO indirme" konusunda noktasına kadar resimli anlatmıstım.Rehber: UUP Dump ile Windows ISO Yapma
Bu rehberde UUP Dump aracılığıyla Windows 10 ISO'sunu nasıl indirebileceğimizi öğreneceğiz. 1. UUP Dump'ın websitesine girdiğinizde Latest Public Release Build'ın karşısında bulunan 64 Bit için x64, 32 Bit için x86 seçeneğine tıklayın. 2. Sonraki ekranda kırmızı ile belirtilen kısma...www.technopat.net
Dilerseniz Techolay'dan da indirebilirsiniz, güncelleyeli 1 ay bile olmadı.
Microsoft tarafından geliştirilen ve yerini Windows 11'e devreden işletim sistemi.
- Recep Baltaş
- windows 10 windows 10 imaj windows 10 imaj dosyası windows 10 imaj indir windows 10 imaj indir türkçe windows 10 iso windows 10 iso dosyası windows 10 iso indir windows 10 iso indir türkçe windows 10 türkçe iso indir
- Windows Sürümleri