yaelc Başarılı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 10 Beğeniler -3 30 Temmuz 2024 #1 Dün bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra Spotify'ı açarken "WinHttpWebSocketSend yordam giriş noktası, kxnet dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı." hatasını almaya başladım. Nasıl çözebilirim?
Dün bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra Spotify'ı açarken "WinHttpWebSocketSend yordam giriş noktası, kxnet dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı." hatasını almaya başladım. Nasıl çözebilirim?
Recep Baltaş 11 Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.186 Makaleler 104 Çözümler 1.601 Beğeniler 46.004 Yer İstanbul 30 Temmuz 2024 #2 Hangi Windows sürümünüde alıyorsunuz bu hatayı? Artı 0 Eksi
KS KS yaelc Başarılı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 10 Beğeniler -3 30 Temmuz 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Hangi Windows sürümünüde alıyorsunuz bu hatayı? Genişletmek için tıkla... Windows 7 Extended Kernel sürümünde alıyorum. Recep Baltaş dedi: Hangi Windows sürümünüde alıyorsunuz bu hatayı? Genişletmek için tıkla... Çözemediniz mi hocam? @Recep Baltaş Son düzenleme: 31 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Hangi Windows sürümünüde alıyorsunuz bu hatayı? Genişletmek için tıkla... Windows 7 Extended Kernel sürümünde alıyorum. Recep Baltaş dedi: Hangi Windows sürümünüde alıyorsunuz bu hatayı? Genişletmek için tıkla... Çözemediniz mi hocam? @Recep Baltaş