Ben normalde isterdim Intel Atom N270 işlemcili ve 2 GB DDR2 RAM'li dinozor netbookta denemek için ama Windows 8.1'den devam et demiştin kardeşim. :D
Sırf senin için bile üretirim canım abim. :D Ciddiyim bu arada. Ama WinLove 10 LTSC x86 sürümü Windows 8.1 kadar stabil olur mu bilmiyorum açıkcası.

Sırf senin için bile üretirim canım abim. :D Ciddiyim bu arada. Ama WinLove 10 LTSC x86 sürümü Windows 8.1 kadar stabil olur mu bilmiyorum açıkcası.
Sen Linux veya PiluX bile denememi istememiştin açıkçası. Sen ne dersen odur benim için. :D Diğer 64 bit dinozorlarımda PiluX'u veya WinLove'u deneriz artık. Uğraştırmayalım seni. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen Linux veya PiluX bile denememi istememiştin açıkçası. Sen ne dersen odur benim için. :D Diğer 64 bit dinozorlarımda PiluX'u veya WinLove'u deneriz artık. Uğraştırmayalım seni. :D
PiluX'un 32 bit desteğini üretmeme ihtimalimiz var ve üretsek bile 32 bit Windows'dan daha az uygulama destekleme ihtimali var Gordon abi. :')

Abi. Bence gerek yok. Çoğu kişi 64 Bit işletim sistemi kullanıyor. Amma yine de siz bilirsiniz. Bu isteğe bağlı bir durum.