@Hasan Merkit hocamın geliştirdiği WinLove adlı custom Windows'u denemiş biri var mı?

Varsa da hem kullanım hem de performans anlamında pozitif bir neticeye vardı mı?

Ben kullanmadım ama şunu söyleyebilirim her Windows için daha hafif bir sistem, gereksiz özellikler ve uygulamalardan arındırılmış yapı, olabilir şayet daha iyi başlangıç yükleme süresi ve daha düşük RAM kullanımı gibi avantajlar da vardır muhtemelen tabii şu da var belli belirli uygulamada kullanacak isen destek var mıdır tartışılır.

Acaba içinde sürücü entegre ettiğinizi için bu sorun olmuş olabilir mi?
Hiç sanmam.

Sürücüleri entegre ederken aşırı hassas davrandık ve sadece ciddi anlamda gerekebilecek sürücüleri entegre ettik.

Sadece resmi kaynaklardan gelen sürücüleri kabul ettik ve bunların imzalı olmasını da şart koştuk.

- Windows kurulum ekranında diskleri görmesi için Intel 12. nesil disk sürücüsü (Acer Nitro 5 AN515-58 ve Asus Tuf Gaming F15 ile test edildi)

- Birkaç stock Windows tarafından tanınmayan Ethernet

- Birkaç stock Windows tarafından tanınmayan Wi-Fi

Bu tarz sürücüler ekledik. Ama sürücüleri sıfırdan daha detaylı paylaşarak toplamayı düşünüyorum.

Bu sürücüler, şu anda sizde donanım farkına bağlı olarak çalışmıyor bile olabilir.

Hiç sanmam.

Sürücüleri entegre ederken aşırı hassas davrandık ve sadece ciddi anlamda gerekebilecek sürücüleri entegre ettik.

Sadece resmi kaynaklardan gelen sürücüleri kabul ettik ve bunların imzalı olmasını da şart koştuk.

- Windows kurulum ekranında diskleri görmesi için Intel 12. nesil disk sürücüsü (Acer Nitro 5 AN515-58 ve ASUS TUF Gaming F15 ile test edildi)

- Birkaç stock Windows tarafından tanınmayan Ethernet

Bu tarz sürücüler ekledik. Ama sürücüleri sıfırdan daha detaylı paylaşarak toplamayı düşünüyorum.

Bu sürücüler, şu anda sizde donanım farkına bağlı olarak çalışmıyor bile olabilir.

Aslında bu yapmakta olduğunuz projeden dolayı Microsoft, size ödül vermeli.:D
(Sebebi ise bu zamana kadarki paylaştığı İSO'larda belli başlı sürücüleri gömmemesi.)

Hiç sanmam.

- Windows kurulum ekranında diskleri görmesi için Intel 12. nesil disk sürücüsü (Acer Nitro 5 AN515-58 ve ASUS TUF Gaming F15 ile test edildi)

- Birkaç stock Windows tarafından tanınmayan Ethernet.

Bildiğim kadarıyla daha yeni sayılabilecek bir proje bu. O yüzden bu tarz sorunların çıkması kaçınılmazdır.

@Hasan Merkit hocamın geliştirdiği WinLove adlı custom Windows'u denemiş biri var mı?

Varsa da hem kullanım hem de performans anlamında pozitif bir neticeye vardı mı?
Aktif olarak bana formatlanması için gelen neredeyse tüm bilgisayarlara WinLove kurulumu yapıyorum. Ayrıca kendi kişisel bilgisayarımda da WinLove kurulu.

Kullanım olarak en rahat olduğum kısım en başta sürücülerin (Wifi vs.) yüklü gelmesi. Onun dışında performansı yeni formatlanmış bir bilgisayar nasılsa öyle. Fakat Windows bazı bloatware'lardan kurtulduğu için uzun dönemde farkını göstermeye başlar diye düşünüyorum.