Guilty Conscience Üstün Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 1.338 Çözümler 27 Beğeniler 1.426 Yer ALANYA 26 Ocak 2026 #11 EDCrasher dedi: Size bir hesap mı veriyorlar yoksa kod mu? Format sonra da da kullanılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben aldığımda lisans anahtarı vermişti. Formattan sonra kullanabilirsin aynı lisans amahtarını.
EDCrasher dedi: Size bir hesap mı veriyorlar yoksa kod mu? Format sonra da da kullanılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben aldığımda lisans anahtarı vermişti. Formattan sonra kullanabilirsin aynı lisans amahtarını.
EDCrasher Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 319 Çözümler 2 Beğeniler 188 Yer Batman 26 Ocak 2026 #12 Guilty Conscience dedi: Ben aldığımda lisans anahtarı vermişti. Formattan sonra kullanabilirsin aynı lisans amahtarını. Genişletmek için tıkla... Hocam formattan sonra kullanılabilmesi garip, acaba herkese aynı lisansı mı veriyorlar?
Guilty Conscience dedi: Ben aldığımda lisans anahtarı vermişti. Formattan sonra kullanabilirsin aynı lisans amahtarını. Genişletmek için tıkla... Hocam formattan sonra kullanılabilmesi garip, acaba herkese aynı lisansı mı veriyorlar?
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.875 Çözümler 9 Beğeniler 1.865 26 Ocak 2026 #13 Twig dedi: 7-Zip kullanılmalı. Genişletmek için tıkla... WinRAR yerini kimse dolduramaz.
KS KS 2 20182 Uzman Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 72 Beğeniler 16 26 Ocak 2026 #14 kalempiliyakis dedi: WinRAR yerine 7zip çok daha iyi olur. Sadece güncellemelerine dikkat edin. 7-Zip Genişletmek için tıkla... Hocam onu zaten yedek kadroda biri sıkıntı girerse diğeri kullanırız hocam iyi tarafı RAR uzantısını çıkarabiliyor ama arşivleyemez.
kalempiliyakis dedi: WinRAR yerine 7zip çok daha iyi olur. Sadece güncellemelerine dikkat edin. 7-Zip Genişletmek için tıkla... Hocam onu zaten yedek kadroda biri sıkıntı girerse diğeri kullanırız hocam iyi tarafı RAR uzantısını çıkarabiliyor ama arşivleyemez.
kalempiliyakis Başarılı Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 42 Beğeniler 17 27 Ocak 2026 #15 20182 dedi: Hocam onu zaten yedek kadroda biri sıkıntı girerse diğeri kullanırız hocam iyi tarafı RAR uzantısını çıkarabiliyor ama arşivleyemez. Genişletmek için tıkla... 7-Zip arşivleme yapabiliyor. Sadece .rar formatında arşiv oluşturamaz, onun dışında .7z ve .zip gibi formatlarda arşiv oluşturur. Arşivleme için .rar zorunlu değil; .7z formatı hem geçerli hem de çoğu durumda daha iyi sıkıştırma sağlar.
20182 dedi: Hocam onu zaten yedek kadroda biri sıkıntı girerse diğeri kullanırız hocam iyi tarafı RAR uzantısını çıkarabiliyor ama arşivleyemez. Genişletmek için tıkla... 7-Zip arşivleme yapabiliyor. Sadece .rar formatında arşiv oluşturamaz, onun dışında .7z ve .zip gibi formatlarda arşiv oluşturur. Arşivleme için .rar zorunlu değil; .7z formatı hem geçerli hem de çoğu durumda daha iyi sıkıştırma sağlar.