PeaZip.Ben şu an 7-Zip kullanıyorum ancak değişiklik yapmak istedim. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Hangisini önerirsiniz? Son soruya ikisini de kullanmayanlar cevap vermesin lütfen.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 16 Aralık 2023
7-Zip Kesinlikle
Eskiden herkes gibi Winzip-Winrar ben de kullandım. 7zip kullanmaya başladıktan sonra geri dönmek hiç aklımdan geçmedi.
7zip kullanıp Winrar'a geçene denk gelmedim.
Kullanıp derken cidden kullanıp. Yoksa yükleyip hiç kullanmadan veya 2-3 kez kullandıktan sonra kaldıran çok olmuştur.
7zip'le ilgili benim gördüğüm tek sorun kurulumdan sonra ilişkilendirme vs ayarların kullanıcı tarafından yapılmasının gerekmesi.
Gireceksiniz, bilmiyorsanız ne kadar çentik varsa hepsini doldurup çıkacaksınız ve kullanacaksınız.
7zip kullanıp Winrar'a geçene denk gelmedim.
Kullanıp derken cidden kullanıp. Yoksa yükleyip hiç kullanmadan veya 2-3 kez kullandıktan sonra kaldıran çok olmuştur.
7zip'le ilgili benim gördüğüm tek sorun kurulumdan sonra ilişkilendirme vs ayarların kullanıcı tarafından yapılmasının gerekmesi.
Gireceksiniz, bilmiyorsanız ne kadar çentik varsa hepsini doldurup çıkacaksınız ve kullanacaksınız.
Son düzenleme:
0xraptoRwave
Üstün
WinRAR. Kullanımı daha basit ve arayüzü daha iyi.
10+ yıldır sağ tık ile sıkıştırıp sağ tık ile çıkartmak dışında arayüze girmem hiç gerekmedi.
Sağ tık ile başlatınca direk seçenekler geliyor.
Winrar'ın arayüzünün daha iyi olduğu doğru. Aslında yukarıdaki mesajımda bahsettiğim ayarlar meselesini de arayüz başlığı altına alabiliriz.